markone 475 Napisano Septembar 23 www.markone-pegaz.rs, 2431 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ovaj motor se ne pomera već mesec dana sa istog mesta. Nalazi se u Novom Sadu, Vojvođanska 12. Bilo mi je žao da stoji na suncu i kiši pa sam mu stavio ceradu da ga bar malo zaštitim. Vlasnik se iz nekog razloga ne pojavljuje. Da li neko zna čiji je to motor? 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2810 Napisano Septembar 23 Drug član, 1156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Obrati pažnju da iz najbolje namere ne bude kontra efekat. Pošto je motor baš na otvorenom a nije neki pretežak, malo jači vetar će ga oboriti obzirom da se cerada ponaša kao jedro. Ne pitaj kako znam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astrea 36 Napisano Septembar 23 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Bolest, lična ili u porodici, odnosno neka druga sprečenost, zatvor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zontes_368_K 0 Napisano Septembar 23 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368 K Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, markone je napisao: Pozdrav svima. Ovaj motor se ne pomera već mesec dana sa istog mesta. Nalazi se u Novom Sadu, Vojvođanska 12. Bilo mi je žao da stoji na suncu i kiši pa sam mu stavio ceradu da ga bar malo zaštitim. Vlasnik se iz nekog razloga ne pojavljuje. Da li neko zna čiji je to motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zontes_368_K 0 Napisano Septembar 23 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 368 K Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vas Kolega… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...