hunter79 0 Napisano Septembar 20 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2290 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je tu smešno? Vetar je isti za sve. Promenio Septembar 20 član feniks 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 32 Napisano Septembar 20 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa. Neko voli crnke, neko plavuse, neko ridje. U ovome smo svi iz istog razloga, ljubavi. A sad ko sta voli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 450 Napisano Septembar 20 Banda Opasnih, 397 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, hunter79 said: Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati Mani se glupih američkih stereotipa, motorcikl je motorcikl, ili sto je kolega pre mene lepo rekao: "Vetar je isti za sve", bitno je da uživaš, a to što je grupa mešovita, ako je ekipa dobra, koga bole ona stvar sta ko vozi na gomili. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 542 Napisano Septembar 21 Zainteresovan, 679 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, djurcinovski said: Stvar ukusa. Neko voli crnke, neko plavuse, neko ridje. U ovome smo svi iz istog razloga, ljubavi. A sad ko sta voli. A debele? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3195 Napisano Septembar 21 Drug član, 1008 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, hunter79 je napisao: Nov Sam u svetu motora, ne bih da delim bajkere, Ali meni nekako deluje smesno, Kada vidimo u grupi 5-6 sa sportskim motorima I jednog chopera koji ih prati Šta znam, meni je recimo nekako bezveze kad neko dođe ovde i onda opali ovakav prvi post. A potpuno zanemari ono: ej ljudi, ćao (zdravo, pozdrav, dobar dan), ja sam taj i taj, odatle i odatle. U skladu sa https://forum.bjbikers.com/index.php?/guidelines/ 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2100 Napisano Septembar 21 Drug član, 1309 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Provokacijaaaa... Cuj njemu bezveze. Bitno je da sve spaja isti afiniteti prema celicnoj zveri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zero_187mc 19 Napisano Septembar 22 U prolazu, 13 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ušao sam u temu, misleći da se radi o nekom iskustvu prilikom vožnje ovog tipa motora... ovo sve ostalo je stvar ličnog ukusa, ne postoji lep ili dobar motor, već onaj koji tebi mami osmeh svaki put kad sednes na isti. Lično od kad sam se vratio choperu, moju sreću i osecaj na putu ne može niko da uzme, to je na kraju dana najbitnije, valjda zato što je to tvoje vozilo a ne nekog iz komšiluka ili kafića. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...