dragan_alumiroi 873 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Interphone Tour komunikaciju, staru 6 meseci. Sve radi odlično i baterija traje veoma dugo. Nosač je bio zalepljen na kacigu pa je potrebna nova dvostrana lepljiva traka. Cena na oglasima 100e, za kolege s foruma može mali popust. 063-8179960 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 873 Napisano Septembar 23 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Za kolege popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 371 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan koji je razlog prodaje posto ja imam vec dva seta i veoma sam zadovoljan? Koja je zadnja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 873 Napisano Septembar 25 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Razlog je prelazak ekipe na Cardo packtalk i mesh. A što se cene tiče, daj ponudu. Ne mogu ja sam sebi da ubijam cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 371 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan iz moje ekipe ja sam jedini imaointerphone, ostali su imali Senu i Cardo Povezivao sam se sa njima bez problema, Stim sto oni njihove komunikacije pune cesto ja moju jednom u 7 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 873 Napisano Septembar 25 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorena prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8100 Napisano Septembar 25 Drug član, 3082 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlje Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...