Jovan Ristic 5977 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 5091 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljive vesti stižu za sledeću godinu. CFMOTO je predstavio novi podbrend CFLITE i sa njim dva motocikla - 230 DUAL i 250 DUAL. 230 DUAL je tehnički manje napredan, sa jednocilindričnim vodenim agregatom, karburatorom, ali i malom masom od 132 kg sa svim tečnostima. Prilično sam ubeđen da taj model nećemo videti na tržištu Evrope. Ono sam siguran da ćemo videti kod nas biće 250 DUAL, takođe sa jednocilindrašem, ali jačim i nešto modernijim. Posedovaće ABS, dikretno ubrizgavanje (te dve stavke mi govore da će doći u Evropu i kod nas), obrnutom prednjom viljuškom i LED svetlosnom grupom. Nema previše informacija, ono što znam ubačeno je u tekst. Jedino što se sigurno zna je da će kod nas stići na proleće naredne godine. Biće to lepa konkurencija Hondi CRF300 Rally, Voge-u 250 i 300 Rally. CFMOTO predstavio CFLITE podbrend motocikala - BJBikers.com BJBIKERS.COM Zanimljive vesti stižu iz moto industrije, a tiču se CFMOTO-a koji je predstavio CFLITE, podbrend predstavljen na svetskoj prezenatciji u Meksiku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1977 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1350 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce sa 160mm hodom amortizera na obe strane biti konkurent Voge 300 i CRF300. Tako navode na internetu. Promenio pre 6 sati član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...