Rapax 72 Napisano Septembar 6 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Prvo da se zahvalim svima koji ovaj forum čine odličnim mestom za pronalaženje informacija za nas koji nismo baš puni informacija. Drugo, da kažem da sam relatino nov vozač koji voli da nauči što više može za što kraće vreme Nikad nisam nešto voleo motore, ali odjednom je nešto kliknulo i rekoh, što da ne, nikad nije kasno, čak iako imaš 47god Vozim CFmoto 450CL-C, znači kruzer, znači klasika i u mestu sam gde je after, znači u Mirijevu Budite mi srećni, bezbedni i možda se i sretnemo nekad na motorima. Promenio Septembar 6 član Rapax 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 694 Napisano Septembar 6 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8858 Napisano Septembar 8 BJB Maxi Scooter Club, 6470 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 640 Napisano Septembar 8 TVRD RAD, 334 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4671 Napisano Septembar 8 motoras, 2565 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...rat Turcima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 546 Napisano Septembar 8 Svrati ponekad, 79 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lako se na dobrom prilagoditi... baah... imaš tek 47god.,pa ja sam zakucavao do 50.te...pozdrav, pomalo ,i uživaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanares 27 Napisano Septembar 13 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Živeli i gde je after???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8712 Napisano Septembar 17 Drug član, 598 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miroslav78 16 Napisano pre 3 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6N Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 9. 2025. at 21:30, Rapax je napisao: Pozdrav svima. Prvo da se zahvalim svima koji ovaj forum čine odličnim mestom za pronalaženje informacija za nas koji nismo baš puni informacija. Drugo, da kažem da sam relatino nov vozač koji voli da nauči što više može za što kraće vreme Nikad nisam nešto voleo motore, ali odjednom je nešto kliknulo i rekoh, što da ne, nikad nije kasno, čak iako imaš 47god Vozim CFmoto 450CL-C, znači kruzer, znači klasika i u mestu sam gde je after, znači u Mirijevu Budite mi srećni, bezbedni i možda se i sretnemo nekad na motorima. Poz iz Mirijeva IV, a jos smo i generacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...