Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Zovem se Ivan iz okoline Beograda sam.

Nisam se ranije predstavio verovatno je to loš početak, ali evo da se predstavim. Verovatno me neko od Vas zna jer sam već postavljao teme vezane za Vozačke Dozvole, u svet motora sam ušao pre 3 4 godine kada sam počeo da vozim Tomos T14 pa sam posle nekog vremena prešao na Keeway Speed 125. Preko ovog sajta sam dosta naučio i saznao što o mehanici pa i o načinima vožnje. Imam 18 godina i trenutno polažem za A2 kategoriju, neki od Vas će me prepoznati po onome što sam napisao u gore navedenoj temi.

Što se tiče motora volim ih od malena, ali nisam imao prilike da ranije probam i naučim da vozim ali sam dočekao i doživeo i taj trenutak, nisam od onih koji divljaju i prave se važni više volim da vozim opušteno i bez brige o bilo čemu. Trenutno ne vozim jer motor je u kvaru nemam vremena da ga namestim ali ne žurim, video sam da ima otvorena tema za Keeway Speed pa ću verovatno biti aktivan u toj temi😁

Nadam se da ću uskoro završiti auto školu pa ću krenuti na moto-skupove pa čak i upoznati nekog od vas. 

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 151 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Dobrodošao Ivane, nadam se da ćeš uživati sa nama na forumu i još više u svim vožnjama koje su ispred tebe.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja