Jump to content

Moto Zajednica

mtr za 50-60e

Recommended Posts

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Znaci radi se o firmi MTR konkretno modeli 1100,1200 i S-6....cene su 50-60 sto je za bilo kakvu kacigu stvarno smesna suma novca. Pitanje je sta dobijamo za te pare,valja li to chemu i ima li ko iskustva sa njima?  p.s. vec sam trazio u pretrazi o ovome.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Ja sam imao S-6 kacigu, uzeo sam je dok je bila 30e, na popustu. I mogu ti reci da je bila dobra dok sam vozio tomos, a cim sam uzeo veci motor, vise nije sluzila svrsi, vizir mi je maglo, al ajd to se moda i da srediti, ali mi je bila dosta bucna kaciga, a ja i ne vozim nesto brzo, mogu misliti kako bi bilo na tvom motoru. Nju sam prodao za iste pare i sad mi uskoro stiza Scorpion kaciga, njoj je cena 150e, a na popustu 50e, tako da se nadam da ce ova biti bolja. Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ti neko strucniji odgovoriti.

Ja sam imao S-6 kacigu, uzeo sam je dok je bila 30e, na popustu. I mogu ti reci da je bila dobra dok sam vozio tomos, a cim sam uzeo veci motor, vise nije sluzila svrsi, vizir mi je maglo, al ajd to se moda i da srediti, ali mi je bila dosta bucna kaciga, a ja i ne vozim nesto brzo, mogu misliti kako bi bilo na tvom motoru. Nju sam prodao za iste pare i sad mi uskoro stiza Scorpion kaciga, njoj je cena 150e, a na popustu 50e, tako da se nadam da ce ova biti bolja. Eto, to je moje iskustvo, nadam se da ce ti neko strucniji odgovoriti.

tako nesto sam i ocekivao za te pare...jbg pritislo  sa svih strana,ulje ,filteri,registracija i kao na onu stvar stara kacig pocela da izdaje...

• Drug član, 2867 postova
  • Motocikl: strom 650

Ja imam S6 i moja sasvim solidno dihtuje i na 150 da magli magli po zimi kad stanes ali svaka magli kad je napolju ispod 0,a za to ima leka koji je isti na svi kacigama.Sve u svemu za te pare ekstra kaciga.Mada ja preporucujem ipak neku bolju.Imam ja i Nolan N27 i ona magli al je daleko udobnija.

Ja imam S6 i moja sasvim solidno dihtuje i na 150 da magli magli po zimi kad stanes ali svaka magli kad je napolju ispod 0,a za to ima leka koji je isti na svi kacigama.Sve u svemu za te pare ekstra kaciga.Mada ja preporucujem ipak neku bolju.Imam ja i Nolan N27 i ona magli al je daleko udobnija.

rado bih ja izvadio 2 glave za kacigu ali odakle sad....pitam se kakva je za neki prelazni period

Pa gledaj po louisu, mozda naletis na neki popust.

vidim da je i ova LAZER KATANA LZ6 povoljna...i ona mozda

bude u opticaju ako je bolja

http://www.louis.de/_40722060c26a714465ad582e73b617bec5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=154&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204622

• Zainteresovan, 426 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Imas variantu od 50 e i od 200 e. Biraj koju hoces. Ako se opredelis za kacigu od oko 50 e onda je mtr ok. Ja kupio mtr demoniac za 50 e. Dobra! Vizir dobar, topla. Ima dosta buke! Nista ti bolja  nece biti neka druga od 50-70e.

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

Ako vec imas mogucnosti da je kupis za tu cifru, onda nemas potrebe mnogo da razmisljas cak i ako ti se ne svidi lako ces je prodati. Naravno da ne mozes da ocekujes cuda za tu cenu ali kaciga je sasvim solidna. Za nas sa "ogranicenim budzetom" :)  ima jos jedna kaciga koja jako dobro zavrsava posao Probiker X7, moja devojka je nosi vec godinu dana i prezadovoljna je, inace kaciga je bila 60-70 € kad smo je kupovali kao neko prelazno resenje (citaj: nema se para :) ) ispostavilo se da joj savrseno odgovara i eto osta kao trajno resenje.

Nadam se da sam bar malo pomogao, ako prolazis kroz Smederevo svrati do mene pa ces bar imati priliku da vidis kako izgledaju kacige.

Pozdrav

Darko

• Enduraš, 6390 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pa gledaj po louisu, mozda naletis na neki popust.

vidim da je i ova LAZER KATANA LZ6 povoljna...i ona mozda

bude u opticaju ako je bolja

http://www.louis.de/_40722060c26a714465ad582e73b617bec5/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=154&anzeige=0&page=1&artnr_gr=204622

Ne da je bolja, nego je mercedes za MTR. Uzimaj Lazer i ne razmisljaj. Imam Lazer Vertigo i prezadovoljan sam. Posle 2 god i dalje je kao nova (sem sto se malo izgrebao vizir)

• Svrati ponekad, 129 postova
  • Motocikl: vfr rc36

S-6 sam prodao gomilu prosle godine, niko se nije pozalio a dosta njih je doslo da je kupe po preporuci drugara koji je vec imaju. Za te pare odlicna kaciga

Ako vec imas mogucnosti da je kupis za tu cifru, onda nemas potrebe mnogo da razmisljas cak i ako ti se ne svidi lako ces je prodati. Naravno da ne mozes da ocekujes cuda za tu cenu ali kaciga je sasvim solidna. Za nas sa "ogranicenim budzetom" :)  ima jos jedna kaciga koja jako dobro zavrsava posao Probiker X7, moja devojka je nosi vec godinu dana i prezadovoljna je, inace kaciga je bila 60-70 € kad smo je kupovali kao neko prelazno resenje (citaj: nema se para :) ) ispostavilo se da joj savrseno odgovara i eto osta kao trajno resenje.

Nadam se da sam bar malo pomogao, ako prolazis kroz Smederevo svrati do mene pa ces bar imati priliku da vidis kako izgledaju kacige.

Pozdrav

Darko

kupio...ne odgovara mi ,prodajem je....stavljena u oglase ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja