ducinac 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Posle duzeg odsustva i zaboravljene lozinke na forumu i mailu, evo me opet. Bivsi nick je bio balavurda, sada je ducinac, po selendri u koju sam se doselio. Posle 2 god pauze, zena je dala dozvolu i opet sam se dokopao motocikla. Nije mogla vise da me gleda onako nesrecnog... Za sada je kinez (opet) Voge 625dsx aktuelan, videcemo sta cemo posle. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7419 Napisano pre 3 sati Drug član, 2523 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao ponovo ! Pa zamoli u kancelariji uprave da pokušaju da ti vrate nalog, lepše je da nastaviš sa starim ako je moguće. Poz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 927 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 329 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo komšija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...