dule2812 987 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Друштво имам на продају делове за велики сервис за кашкаија, вероватно одговара и за неке реное са 1.5 дци мотором, мој је био 110кс. Делови су поручени са аутодок-а, али нису одговарали за мој из неког разлога па сам онда преко мајстора поручио нове делове. Линк ка огласу на кп Nissan Qashqai 1.5 dci set za veliki servis - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju set za veliki servis Nissan Qashqai +2 1.5 dci 110 ks Porucen u Austriji, medjutim ne odgovara za... Цена за форум 100е, исто тако може и замена за било шта, понудите слободно јер ми ово стоји па стоји. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 987 Napisano Octobar 6 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ајмо браћо још мало па нестало Уп уп Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...