dr.srba 19 Napisano pre 3 sati U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim skuterasima, posebno vlasnicima Forze 350. Da li imate saznanja zasto aplikacija iz naslova nije dostupna u Srbiji. Koliko sam shvatio, ona povezuje skuter sa mobilnim telefonom radi lakse operativnosti tokom voznje. Da li postoji neka druga aplikacija, koja isto ovo radi? Sent from my SM-A336B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6384 Napisano pre 1 sat Nemanja Stojanović, 1743 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Radi, samo moraš da promeniš region (u app storeu) prilikom instalacije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 19 Napisano pre 28 minuta U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otkri mi tajnu...da li se to odnosi na IOS ili Android...ako je android, u kom meniju. Probao sam sve sto sam umeo,ali ne stigoh nigde.Inace je Android 7.0 verzija, tako da se to uklapa,ali tu sam stao....inace sam duduk za sve te mobitel frustracije generalno..Sent from my SM-A336B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...