Djeronimo 524 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da prodajem Focusa Potpuno ispravan, cenu sam spustio zbog estetskih nedostataka i za forum je 2000e Ford Focus ST170 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Focus ST170, 2003. godište, Hečbek, Benzin 1998 cm3, vozilo prešlo 225000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8415 Napisano Avgust 20 Drug član, 3432 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Felne su brutalne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 524 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Felne su brutalne. Imam jos jedan set, crni, sa Nankang NS2R gumama ako nekog interesuje. Planiram da skinem sa tavana, slikam, pa na oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 111 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je boja tih felni, spremam jedne za farbanje ?Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 524 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan @badzabajker Ovo je neka zlatna, auto je dosao sa njima, a druge su mat crne. Mozda bi mi odgovarala zamena za neki 600cc sportski motor u slicnoj vrednosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21461 Napisano Avgust 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2737 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2025. at 20:39, Djeronimo je napisao: Odlucio sam da prodajem Focusa Potpuno ispravan, cenu sam spustio zbog estetskih nedostataka i za forum je 2000e Ford Focus ST170 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Focus ST170, 2003. godište, Hečbek, Benzin 1998 cm3, vozilo prešlo 225000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Zanimljiv auto za skoz ok cenu. Promenio Avgust 21 član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4799 Napisano Avgust 22 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Djeronimo said: Mozda bi mi odgovarala zamena za neki 600cc sportski motor u slicnoj vrednosti. 'oćeš dobar MTB i soma i po? Zezam se malo, ne zameri, al' svidža mi se ovaj ST iako mi ne treba... Al' jednako mi ne treba ni MTB, pa reko' da ponudim, ko zna, možda tebi manje ne treba ... Promenio Avgust 22 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...