petar_lord 949 Napisano Januar 24 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio-dobio oko 3500 sa nekim popustima estetika je sasvim zadovoljavajuca sam kvalitet je upitan, plastike su malo tanje nego sto bi trebalo da budu, npr laganiji je od mog sadasnjeg kofera Coocase 50l .. cekamo lepo vreme, montazu, neku voznju pa onda krajnji utisci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4105 Napisano Januar 24 Drug član, 1881 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 12. 2025. at 21:22, petar_lord je napisao: Kad vec pricate o njima Sa Temu-a kofer Evo linka Više mu se trese ovaj sa temua kofer,nego stari koji je skinuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 95 Napisano Februar 7 U prolazu, 18 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Juce stigao se Temu-a . Danas montiran sutra ide u probnu voznju al mislim da ce biti nekih dodataka sto se tice same ploce i kacenja ne obecava mi bas neku sigurnost al opet koliko para toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...