piki 15080 Napisano Avgust 17 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Prvi vlasnik svaki km moj. Da ne objasnjavam puno već me @mradomir sjebao pa sam razmisljao da obrišem i da pravim nove garaze i da nikad nista vise ne prodajem nego da samo skupljam kao hrčakjebem ti gvoždjuriju i kerove kad se vežeš kao za čoveka. Vi sa foruma se računate u porodicu i prijatelje. Opel Astra G 2.0 16V WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Opel Astra G 2.0 16V, 1999. godište, Hečbek, Benzin 1998 cm3, vozilo prešlo 217360 km, Sremska Mitrovica. Putnička vozila -... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15090 Napisano Avgust 17 Cool tip, 3165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ovo da prodajes ni lood. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7598 Napisano Avgust 17 Drug član, 2158 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zali boze ovakav auto prodavati za 1500€, vredniji je ovaj auto bar tri puta od tih 1500 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13219 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 3005 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Koža, klima, lamperija ! Baš lep auto. A i cena, sa dva kompleta točkova, i registracijom od skoro godinu dana, i sve u fabričkom stanju...ovo je odlična kupovina kome treba. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4785 Napisano Avgust 18 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Može neka zamena? Imam odličan MTB, i dam ti još neku paru ... Em mogu deca da teraju, em manje mesta zauzima. Al' ozbiljno, ako je manjak prostora glavni razlog prodaje, mož' ga najurimo u dvorište ovde kod mene, pa mož' da ga posećuješ kad dovezeš taštu u banju. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 18 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ide i VW Touran, 2018, nova mehatronika,full oprema, pre mesec dana uradjen veliki servis, 75000 dinara, ne pitajte , lud covek 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2774 Napisano Avgust 18 Drug član, 1141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan E to mi se već dopada 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13219 Napisano Avgust 18 Ne silazi, 3005 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @piki Kako si krenuo sa (ras)prodajom, ja čekam Afriku ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2932 Napisano Avgust 18 Drug član, 1349 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja da imam gde da ga metnem, mislim auto, ja bih ovo kupio. Nego i sad imam jedno mesto manjak (ili bih ja to rekao - jedno 3-4 mesta manjak ), a evo prođoše sa farbom u ulici pre neki dan i kreće od septembra naplata… 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 18 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: @piki Kako si krenuo sa (ras)prodajom, ja čekam Afriku ! Već je @mradomir bio sa drugarom pre 15 dana i dogovorili kad prodje sezona, sad ne mogu pre 2 minuta, vasa.93 je napisao: Ja da imam gde da ga metnem, mislim auto, ja bih ovo kupio. Ja zbog toga prodajem dva vozila Neki Turčin dolazi da gleda, i jos dvojica u sredu, cirkus, pravim red za gledanjeda ne ispadnem peder, nek svako bude ispoštovan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1624 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan može li br tel hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6621 Napisano Avgust 19 Pana, 667 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, piki je napisao: pravim red za gledanje Исправно што си решио да се растајете. Када имаш вишак у возном парку а мањак времена што се задовољства тиче само за гледање и служи. Сликај га и кад год си у прилици сети га се и погледај га а сад га препусти првом ко понуди нешто пристојно. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 19 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, miinja je napisao: može li br tel hvala 064 18 20 456 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 19 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ostavljena kapara i to prvi koji je i zvao , Turčin, verovatno ga njegovi i sklapali u Švabiji 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12015 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 2806 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ga prepoznao po seriskom broju,ili polumesecu negde na staklu? Kao u filmu :Vita jela zelen bor 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 19 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, cezarpa je napisao: Verovatno ga prepoznao po seriskom broju,ili polumesecu negde na staklu? Kao u filmu :Vita jela zelen bor U Opelu 96% radnika su Turci a u Riselhajmu pola stanovništva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 19 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide prodaja strancima, on je tu već 6 meseci sa firmom koja gradi auto put , sa zenom i decom zivi u Mitrovici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 726 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Па ако има боравак, вероватно има и пријаву стана, кеш на руке, провера у мењачници, уговор код нотара и то је то, не видим разлог да имаш неки проблем 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6019 Napisano Avgust 19 Drug član, 2559 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan i obavezno trazi dokaz da je odradio prenos vlasnistva do kraja. Da ne prodjes kao ja, "prepisan" motor a ono nisu dovrsili do kraja papirologiju pa se vodio na mene i posle godinu dana. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 784 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 352 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug skoro kupovao skuter 50cc,na kraju mu kaze prodavac, dao bi ga u delove da nisi dosao, niko nece da radi prenos a za 500 evra necu da me boli glava, da ne skrecem s teme prelepa Astra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1971 Napisano Avgust 20 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, piki je napisao: Kako ide prodaja strancima, on je tu već 6 meseci sa firmom koja gradi auto put , sa zenom i decom zivi u Mitrovici? Maaatoori?!!....nikad ne bi rekao da ćeš TI da prodaš okupatoru 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15080 Napisano Avgust 20 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Cvijanović je napisao: Maaatoori?!!....nikad ne bi rekao da ćeš TI da prodaš okupatoru brate sto je najgore Turčin plav, belji nego ja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 400 Napisano Avgust 20 Zainteresovan, 165 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Proradila kod Turčina plava ruska loza onih Ruskinja što su uzimali da rađaju sultane. Ako ga notar identifikuje i overi ugovor, ti nemaš nikakvih problema 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1971 Napisano Avgust 20 Drug član, 773 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srećom!...da ne kažem berićet Dobar auto. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1760 Napisano Ponedeljak u 20:14 Drug član, 1500 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ako Turčin odustane, tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...