lakosta_cbr 2 Napisano Subota u 13:02 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zanima me kako i gde mogu da namestim prednje ogibljenje na mom motoru, nisam prvi vlasnik pa ne znam ni da li je namestano nesto oko toga i da l uopste odgovara mojoj tezini. Ne bih sam to radio zato sto se ne razumem u to a ne znam pouzdane ljude koji se razumeju tako da trazim preporuke ovde. Slika je u prilogu kako izgleda volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1237 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 482 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to bas tako jednostavno. Mislim, jeste ako se razumes. Mozes da probas da naucis pa da sam podesavas i buduce motore, ako imas malo vestine. Na YT ima dosta klipova, uputstava kako i sta. ako ipak neces sam, onda u servis. Meni na insta iskace stalno onaj Motobruder na starom sajmistu. Ne znam kako radi, nisam isao kod njih, ali se reklamira koko oni to "profesionalno" rade. Odes, vidis, pitas, probas... pa prenes utiske ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14905 Napisano pre 10 sati Integrisan, 7972 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu više stavki: 1. Ogibljenje mora da ti bude servisirano. Sveže ulje, dobre zaptivke, klizači... Podešavati nešto što se ne zna kad je servisirano nema smisla 2. Opruge. Koliko si težak? Ako su ti opruge mekane, opet džabe svako podešavanje. To ti je osnovno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2386 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1197 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Skini manual, gledaj snimke i citaj forume. Donekle ces uspeti, sa obzirom da mnogi ni ulje u vilama ne menjaju, bice sigurno bolje. Ima neki lik irac negde dal kod Kragujevca, ali ne znam kako sta. Ja cackam za sebe, mada sto rece Alekre, ako si mnogo tezak, trebaju tvrdje opruge. U svakom slucaju bolje i te da malo setujes nego nista. Promenio pre 7 sati član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta_cbr 2 Napisano pre 8 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Ima tu više stavki: 1. Ogibljenje mora da ti bude servisirano. Sveže ulje, dobre zaptivke, klizači... Podešavati nešto što se ne zna kad je servisirano nema smisla 2. Opruge. Koliko si težak? Ako su ti opruge mekane, opet džabe svako podešavanje. To ti je osnovno. Ne znam kolika kilaža je prevelika za opruge obično mi varira izmedju 80-90kg težina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2386 Napisano pre 8 sati Drug član, 1197 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si mrsav onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 50 Napisano pre 4 sati U prolazu, 64 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje podesiti vešanje onako kako tebi i tvom stilu vožnje odgovara, a to teško da može neko treći.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14905 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7972 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, lakosta_cbr said: Ne znam kolika kilaža je prevelika za opruge obično mi varira izmedju 80-90kg težina Imaš i 10 kg opreme i eto si na 100ki lagano. Za početak, nemoj da diraš ništa nego podesi preload opruge. Odnosno, to je podešavanje koje sabija oprugu kako bi se "obrisao" mekani hod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 584 Napisano pre 42 minuta Zainteresovan, 506 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da moze neko da ti pomogne ako ti sam ne znas da li ti trenutno odgovara i ako ne odgovara, sta ti tacno smeta. Mislim moze neko da se igra i da ti uzme pare, ali ti opet neces znati da li je bolje ili gore. Moja preporuka da ne diras nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...