TomyB 148 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad su već krenuli drugi sa poklanjanjem, imam višak štender za zadnji točak, poklonio bih ga nekome kome stvarno treba za neki početak. Štender nije ništa specijalno, niti je markiran-firmiran, a poslužiće za neki lakši motocikl koji može da se podigne tako da se zadnja viljuška podigne i time odvoji zadnji točak od podloge (ima "L" profile za podizanje. Ima nekoliko položaja podešavanja visine i širine. Uslov je da se plati poštarina i uplati jedan-dva sms-a za neko dete po izboru. 22 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21433 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2736 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest Promenio Avgust 14 član BokyBoy Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1628 Napisano Avgust 14 Drug član, 2066 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi ali svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9289 Napisano Avgust 14 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi valjao ali je bitna širina između nosača, pa ako možeš da izmeriš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 148 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mogu kad se vratim sa posla, napisaću sve mere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13292 Napisano Avgust 14 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shlem je napisao: Meni bi valjao ali je bitna širina između nosača, pa ako možeš da izmeriš. Širina se podešava na sredini... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3059 Napisano Avgust 14 Drug član, 1673 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga imam, i dodao sam jos dva tockica i sa unutrasnje strane stednera, sada ih ukupno ima 4 (točkića), i drzi motor mnogo stabilnije. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 148 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Širina, od potpuno uvučenih krakova do skroz izvučenih je od 17 do 30 cm. Visina, u tri nivoa podešavanja, od 33 do 40 cm. Za druge točkiće, za tdm mi je i ovo bilo ok kada sam našao pravu meru pa nisam morao da radim prepravke. Jedino što sam promenio su sami točkići jer su mi oni koji su došli sa njim bili mali i nestabilni i stavio sam ove većih prečnika gumirane. Promenio Avgust 14 član TomyB Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9289 Napisano Avgust 15 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bajker71 je napisao: Širina se podešava na sredini... Tako je nisam ni gledao detaljnije slike, može meni štender šaljem podatke u inbox. A poruke ću slikati i objaviti ovde. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 9289 Napisano Avgust 15 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Poruke pustio još sinoć, hvala još jednom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 148 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko su ovi momci, ali evo i od mene jedan sms. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 148 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Štender poslat, tema je što se mene tiče zatvorena. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 110 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka častIako je otišao još jedna poruka od meneSent from my 2407FPN8EG using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...