Stronser 16 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam nesto razmisljao kako stalno nesto srafim i popravljam koje cije motore i ustanovio sam da bi mogao posvetiti malo vremena i sebi, napraviti jedan motoric koji ce stajati negde u garazi i potsecati me kako je Sve pocelo a bilo je to davno!!! Pre neki dan sam se doradjivajuci sinovog krosa vratio deceniju,dve u nazad i potsetio se kako je nekada to bilo lepo i kako sam sa ushicenjem jedva docekivao delove kojih nije bilo i jedva cekao da upalim svaki svoj motor i provozam ga!!! Kasnije je to sve preslo u mehaniku i bez tog pocetnickog Zara. Nekada nisam mogao da se suzdrzim i nenasmejem i kada bi bilo kakav krs prosao pored mene vazno je bilo da ima dva ili bar jedan tocak i da ima neki zvuk eee kako je nakada dobro bilo!!! Znaci zadatak mi je da nadjem jedan doobro ocuvani poni expres i napravim ga kao sto je nekada moj prvi motor izgledao! Wink Ukoliko neko zna gde bi tako nesto dobro mogao naci neka mi javi Unapred zahvaalan ! Grin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? E moj Zivota, to ti je sada zesci raritet. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? Ovako, kumin cale ima puch-a, moram samo da vidim u kakvom je stanju, pa ti javljam. Za 2-3 dana imas info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? E moj Zivota, to ti je sada zesci raritet. :D Jebiga kad sam mator !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? Ovako, kumin cale ima puch-a, moram samo da vidim u kakvom je stanju, pa ti javljam. Za 2-3 dana imas info CEKAM !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista ne nadjes u mom kraju bi se sigurno dalo iskopati neki komad ali teeeesko da bude dobro ocuvan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam ja za 2 komada, jedan je kod mog komshije a drugi kod bivsheg profesora ali ni jedan nije na prodaju... e al' sam ti pomogao,u p.m. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ujutro idem da ti islikam masinu pa dobijas slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovanovicmilan 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? Eeeeeeeeeeeeee ima puno dobrih samo nisu na prodaju. Sad me podseti, pa to je bio i moj prvi motor.Sta je sve izdrzao taj motor... Sad chami u shupi ali na prolece ga moj cale vadi i tokom celog leta ide na poso njime, i tako vec 7-8 godina. Vidjao sam ih u niskim oglasima, ali uglavnom nisu u voznom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da niko od 5850 clanova nezna za nijedan dobar jeftin PUCH poni expres? Javite i meni, ja kupujem drugi primerak! I ja sam počeo na PUCH-u. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ja sam pocheo na tomos automatiku A3ML '87 godishte i josh je kod mene.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces tako nesto izbunariti. Mali off:Secate li se Solex-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Februar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ne bi sećali ;D..teško krene, ali kad krene ne možeš da ga zaustaviš ;D ;D Kad sam davno kupio Poni Ekspres bio sam klinac, slabo se razumeo u mehaniku. I dan danas me interesuje zašto to moje motorče nije htelo da pali posle svakih nedelju-dve dana?...odem kod majstora, on našteluje platine, očisti svećicu i pali k'o mina...prođe nedelju dana, ja opet kurblam k'o magarac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kurblash? mislis pedaliras ti motori su isli kao ludi kum je 70 i neke kupio novog i isao na more sa njim mogu da zamislim kakav je to dozivljaj bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan kurblash? mislis pedaliras ti motori su isli kao ludi kum je 70 i neke kupio novog i isao na more sa njim mogu da zamislim kakav je to dozivljaj bio Ja sam siguran da je kum na fabrickom sedistu brojao zvezde sa neba u sred bela dana !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ево форум Томоса, па има и Пони Експреса - http://www.tomos-riders.com/ http://tomos.11.forumer.com/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ces tako nesto izbunariti. Mali off:Secate li se Solex-a? Meni je Solex bio prvi motor ( pazi MOTOR) koji sam vozio a posle i kupio isti pa ga kasnije dao teci u Pancevu kad je zbog alkohola ostao bez dozvole na 6 meseci i ovaj ga zaboravio pored neke kafane :'( Kad sam davno kupio Poni Ekspres bio sam klinac, slabo se razumeo u mehaniku. I dan danas me interesuje zašto to moje motorče nije htelo da pali posle svakih nedelju-dve dana?...odem kod majstora, on našteluje platine, očisti svećicu i pali k'o mina...prođe nedelju dana, ja opet kurblam k'o magarac? pa kondenzator ti nije valjao te su platine izgarale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi se u backoj palanci mogao naci jos po koji primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kurblash? mislis pedaliras ti motori su isli kao ludi kum je 70 i neke kupio novog i isao na more sa njim mogu da zamislim kakav je to dozivljaj bio Ja sam siguran da je kum na fabrickom sedistu brojao zvezde sa neba u sred bela dana !!! ;D aaa pa i nije imao je ono malo duze sediste nije bilo kao sa bicikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi se u backoj palanci mogao naci jos po koji primerak. Imam ja, ali necu da prodam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi se u backoj palanci mogao naci jos po koji primerak. Imam ja, ali necu da prodam. E bas ti hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Februar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi se u backoj palanci mogao naci jos po koji primerak. Imam ja, ali necu da prodam. E bas ti hvala !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan znam da nije neka pomoć ali ja imam jednog puch-a. bio je onaj veći model od ponija. isto kaiš, rezervoar u korpici, samo što je imao veće točkove i drugačiji motor (uspravna stublina). kad mu je crko semerning na radilici rasturen je i stoji. kad završim jamahu on je na redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Onda ja kupujem T-11 i odosmo u off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...