Немања 2322 Napisano juče u 09:28 Drug član, 857 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге. Да ли има неко ко је у немачкој и да је вољан и жељан да само купи нешто? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 854 Napisano juče u 12:24 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Proslog puta nismo uspeli da kupimo kvacilo u Stutgartu. Sta je na meniju ovog puta? Ja bih mogao tek sredinom septembra da Vam pomognem, jer sam na sluzbenom putu do tada. Ako nije hitno - javljajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1298 Napisano juče u 13:20 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo to u Stuttgartu? Ako treba sta u Stuttgartu i okolici, slobodno neka me se direktno kontaktira. Uraditi cu sve sto budem mogao. @Немања ja sam do ponedjeljka ujutro tu i onda krecem prema dole. Ako ti do tada mogu pomoci, javi se slobodno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...