Немања 2476 Napisano Avgust 8, 2025 Drug član, 911 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колеге. Да ли има неко ко је у немачкој и да је вољан и жељан да само купи нешто? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 881 Napisano Avgust 8, 2025 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Proslog puta nismo uspeli da kupimo kvacilo u Stutgartu. Sta je na meniju ovog puta? Ja bih mogao tek sredinom septembra da Vam pomognem, jer sam na sluzbenom putu do tada. Ako nije hitno - javljajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1309 Napisano Avgust 8, 2025 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo to u Stuttgartu? Ako treba sta u Stuttgartu i okolici, slobodno neka me se direktno kontaktira. Uraditi cu sve sto budem mogao. @Немања ja sam do ponedjeljka ujutro tu i onda krecem prema dole. Ako ti do tada mogu pomoci, javi se slobodno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...