Jump to content

Moto Zajednica

Dinaric Rally, Hrvatska

Recommended Posts

• Drug član, 1008 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

Još jedna Rally tema i trka i to kod nas u regionu. :)

Poznata već 5 sezona, uzbudljiva, edukativna, izazovna....

Sa Pericom (organizatorom) sam već par godina u komunikaciji u želji da prisustvujem nekom izdanju Dinarica kako bi pre svega pomogao u promociji ali i stekao dodatno iskustvo kao vozač/takmičar. Nažalost do sada se nije namestilo da budem deo Dinarica, najpribližnije se umalo desilo prošle godine kada sam imao operaciju i nisam uspeo da ispratim učešće...

Ipak, ove godine sam fokusirano čekao Dinaric i nadao se da će sve biti ok. :)

Sa ponosom želim da podelim sa  vama da se nalazim na startnoj listi M6 katogorije uz sponzorske firme koje su još jednom potvrdile poverenje u mene kao takmičara i moju ideju o promociji ovog sporta kod nas i hvala @Jovan Ristic na pripremljenom tekstu i brzoj reakciji redakcije BjBikers.

Nadam se da će tekst inspirisati pojedince da sa više entuzijazma se priča o rally raid trkama koje su sve prisutnije u našim dostupnim krajevima nije samo Dakar, a možda sledeće sezone dobijemo još nekog takmičara koji želi da učestvuje na Dinaricu.

Ps. Nadam se da će sve biti kako sam planirao.  :)

BJBIKERS.COM

Dinaric Rally nastavlja svoju tradiciju organizacije cross-country relija, poznatog i kao Rally Raid, zahtevne i uzbudljive reli discipline koja se održava se u avgustu, a Srbija će imati svog...

• Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja