baltrekk 1046 Napisano pre 11 sati Drug član, 1008 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna Rally tema i trka i to kod nas u regionu. Poznata već 5 sezona, uzbudljiva, edukativna, izazovna.... Sa Pericom (organizatorom) sam već par godina u komunikaciji u želji da prisustvujem nekom izdanju Dinarica kako bi pre svega pomogao u promociji ali i stekao dodatno iskustvo kao vozač/takmičar. Nažalost do sada se nije namestilo da budem deo Dinarica, najpribližnije se umalo desilo prošle godine kada sam imao operaciju i nisam uspeo da ispratim učešće... Ipak, ove godine sam fokusirano čekao Dinaric i nadao se da će sve biti ok. Sa ponosom želim da podelim sa vama da se nalazim na startnoj listi M6 katogorije uz sponzorske firme koje su još jednom potvrdile poverenje u mene kao takmičara i moju ideju o promociji ovog sporta kod nas i hvala @Jovan Ristic na pripremljenom tekstu i brzoj reakciji redakcije BjBikers. Nadam se da će tekst inspirisati pojedince da sa više entuzijazma se priča o rally raid trkama koje su sve prisutnije u našim dostupnim krajevima nije samo Dakar, a možda sledeće sezone dobijemo još nekog takmičara koji želi da učestvuje na Dinaricu. Ps. Nadam se da će sve biti kako sam planirao. Dinaric Rally 2025 - Miloš Dišković predstavlja Srbiju - BJBikers.com BJBIKERS.COM Dinaric Rally nastavlja svoju tradiciju organizacije cross-country relija, poznatog i kao Rally Raid, zahtevne i uzbudljive reli discipline koja se održava se u avgustu, a Srbija će imati svog... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1997 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 803 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Snimaš POV bar za delove trke? Bilo bi zanimljivo videti uslove i tempo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4360 Napisano pre 8 sati Drug član, 2793 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...