z 5 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan braco da li neko moze da mi kaze dali je nosac pikap-ova,pikap i greben koji prekida strujno kolo isti za zephyra 550 i 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da niko nezna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 17, 2009 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da je isti, u svakom slucaju se ne razlikuje puno, eventualno u obliku... sad sve zavisi kolko si spreman da budzis. Sto se tice karakteristika... verovatno su identicni i oni sa honde, suzukija... Ja sam radio nesto slicno na z550, samo sto sam bas morao umetnicki da budem nastrojen... i radilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...