dominic 0 Napisano Avgust 5 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, idem u crnu goru sl nedelje, imam skuter 125ccm ja sam vlasnik da li neko zna mogu li prebaciti auto vozom do bara motor i ako nemam a kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8316 Napisano Avgust 5 BJB Maxi Scooter Club, 6386 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pročitaj Pravila ponašanja na forumu a što se tiče predstavljanja: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
James Ross 0 Napisano Avgust 6 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam koristio AMSS pomoć na putu i imam pozitivna iskustva — stižu brzo i znaju da vezuju motocikle bez problema. Deluje mi da se sada sve vratilo u normalan slag ‘ball orbit’ — jedna usluga pokreće sledeću. Ako se neko još dvoumi, slobodno pitajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dominic 0 Napisano Avgust 6 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, alexanto je napisao: Pozdrav. Pročitaj Pravila ponašanja na forumu a što se tiče predstavljanja: Pa sve sam ispoštovao sto pise u pravilniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 845 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Dominic, pretpostaviću da ti je to ime jer drugo nisi naveo. Forum je jedna velika zajednica ljudi koji su uvek tu da ti pomognu i posavetuju te. Kao i u svakoj zajednici postoje neka pravila, neke preporuke i gomila stvari koje se ne rade osim ako nećeš na ignore. Verovatno je tebi sve to novo i zato ti i ovo pišem. @alexanto je administrator koji voli kratko i precizno da ti ukaže na grešku (veruj mi da ako on kaže da je ima onda je stvarno i ima), kad ne kapiraš šta je rekao pročitaš opet. Onda pročitaš "kako se predstaviti - pravila i preporuke". Pa ako i dalje ne shvataš opet pročitaš njegovu poruku pa onda i post na koji ti je ukazao. I tako u krug dok ne primetiš jednu rečenicu: U vasem predstavljanju nemojte postavljati strucna pitanja Predstavljanje treba da bude stvarno to, predstavljanje svima nama. Pitanje tj traženje pomoći ide u drugu kategoriju. Možda tebi sada to deluje nebitno i smarački ali vremenom ćeš shvatiti da je jako teško pohvatati gde sve ljudi postavljaju pitanja i često ostanu bez odgovora samo zato što poruku nije video onaj ko zna odgovor. Nažalost na tvoje pitanje s početka priče nemam odgovor, pokušala sam da ti objasnim šta je značila poruka administratora. Predlog: otvori temu u grupi Generalno, u naslovu navedi na primer "prevoženje motora auto vozom bez vozačke dozvole" i sigurna sam da ćeš brzo dobiti odgovor. Nadam se da ćeš problem rešiti i ostati dugo na forumu gde uvek ima pozitivne energije. Ukoliko ostaneš svakako ćeš brzo shvatiti da Peppermint voli da piše jakoooo dugačke postove kako to kaže @RankoBg87 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 593 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Peppermint Ali su korisni, ne može sve da se kaže u tri reči 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8316 Napisano Avgust 8 BJB Maxi Scooter Club, 6386 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @dominic Ali bukvalno ništa nisi ispoštovao, bar u ovoj temi. @pepermint ti hrišćanski objasni, kako ja ne bi' svojoj deci onomad kad su bili tinejdžeri... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...