Jump to content

Moto Zajednica

Sportski 250, sta mi predlazete ?

Recommended Posts

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

posto decko ne zna sta hoce, svako mu spominje ono sto misli da je najbolje, individualna stvar da li neko ima u glavi sa 18 godina da vozi 120+ks.

to bi on najbolje trebao da zna njegov zivot je u pitanju. ako misli da moze, nek pazari R-a sad je pravo vreme, ako doceka da jede grozdje bio je u pravu.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1138 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

E pa to si bio ti.Sto bi i on morao savladati?Mozda nece moci?Ajd ostale jos koliko toliko ali slabo iskusnim vozacima preporuciti R-a to ne kontam al ajd.

Kazi mi sta si ti prvo vozio pa si preso na gpz, zar mislis da se gpz vozi lakse od r6,ja ti tvrdim da ce pre pasti (sto mu nezelim) za gpz nego sa r6, kupi lepo bandita kao sto si hteo, nek ti donese neko iz svice one flansne sto idu na karbove da mu smanjis snagu i za godinu dana voznje ima da ga naucis u prste i tad mu skini te gume i taman ce bit kako treba,ja bi tako uradio, i da vas podsetim da sam ja prvi motor kupio sa 16-17 godina,nesecam se stvarno, i bio je gsxr 1100 sa celih 150 konja, pa evo me ziv i zdrav hvala bogu

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

pa ok je sve to, ali Vanja ti imas 16, tj. ove godine tek punis 17! malo bi bilo previse da uzmes sada nekog zlog R-a ili bilo sta te jacine! zar ne?! i bandit je po meni previse jak za taj uzrast! ja sam tek sa 18 godina, sa strahom tek seo na GPZ-a ... tako da, nije sve jedno  :-\

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

ma dosta smo pisali o ovome, nema vajde sto ce neko reci da uzme ono, da uzme ono. Pametan je i odgovoran Vanja decko, i sta god da uzme pazice se!  jel tako ?  ;D

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Velika je sreca sto nisam mogao da kupim takav motor u tvojim godinama.

Kako sam blesav bio tesko da bih daleko stigao.

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

ma ako covek zna svoje mogucnosti mozes ga staviti i da vozi avion, ako je pametan pa zna da ne zna nece ni pokusati da poleti, budali daj rolere pa ce se ubiti.

sto se tice grozdja, jbg tako ide, secam se sebe kad sam 1988 sa 16 godina sve pare dao za CB400N a zadna guma krpa joj ispada. e vidis ja sam bio ubedjen da to moze i tako da se vozi, i bez svetala kad se zeznula instalacija i bez kacige jer ne trazi murija i sa ortakom po kisi da vidi koliko moze. imao sam srece vise nego pameti i jos uvek jedem grozdje. neki nisu imali srece. sad kad znam sta je sve moglo da se desi najezim se.

niko ti ne kaze da ne mozes da vozis jak motor ali pod uslovom da ti njega vozis a ne on tebe.

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

E upravo tako...Ne interesuju mene brzine, ni slucajno glupiranja razna...Voleo bih da imam motor, neki tipa bandita za duza putovanja, uzivanje a sa druge strane neki supermoto(ima ova nova jamaha wr250x, kazu da je super, ili npr. drz400sm) sa kojim cu se zezati po lokalu i ture po Srbiji nece biti neke duze tako mi i sm odgovara....

Sad, naravno jos sam klinac, svidjaju mi se R-ovi, te je tu dobra strana sto me visina na neki nacin odvaja od njih, mozda je i to bolje, sacuvati glavu(bez ljutnje R-vozaci_jeste glupa predrasuda-motor-kao-motor), ali vreme ce da pokaze svoje, kakve ce mi potrebe biti...ma polako, malo sam se zaleteo, tj.malo vise...ali neka, bolje da na vreme shvatim sta je u mojoj glavi i o cemu sanjam i sta je realnost i sta cu voziti i uzivati u tome....

Odosmo mi skroz od 250ica, ali neka... :);) Bolji naziv za ovu temu jeste, koji motor je za Vanju  :D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

ima moj drug bantita 400ccm...znaci otkida zvuk....ja sa 600ccm nisam uspeo nikad da postignem takav.... i vozi sta ti se svidja ja sam u 7 razredu osnovne vozio cbr1000f popularnu krmacu....i eto ziv sam i zdrav

• Zainteresovan, 582 postova
E pa to si bio ti.Sto bi i on morao savladati?Mozda nece moci?Ajd ostale jos koliko toliko ali slabo iskusnim vozacima preporuciti R-a to ne kontam al ajd.

ponovicu...Preporucio sam mu XT660 SM najiskrenije...To mu ne bi bilo jako sigurno...

Ja kao da pisem na kineskom.......???

Pazi, meni u porodici niko nije vozio niti sada vozi motor(jeste kevin cale davne 1970 nekog puha) i mene u principu nije imao ko da uputi od strane roditelja ili rodbine, dok Vanji ima ko da kaze par stvari jer mu i tata vozi....Ja sam ucio od starijih bajkere i na svojim greskama(CITAJ: PADOVIMA), najvise od jednog momka koji me je i stavio prvi put na jawu 350...(poznaje ga BusMan)

Meni je moj otac rekao samo jednu stvar "OVO TI JE KACIGA, GDE TE VIDIM BEZ NJE OSTAJES BEZ MOTORA DOZIVOTNO SA MOJE STRANE, GLUP NISI CUVAJ SE GDE MOZES ZGAZI MALO ALI UVEK OSTAVI MALO PROSTORA I UZIVAJ U MOTORU JER TO JE NESTO LEPO....."

Vanja fala bogu ima ko da ga uputi ima gde da procita kakva se sranja desava sto nasom sto tudjom krivicom tako da ako nije glup shvatice moj post....Bez uvrede Vanja zelim ti sve najbolje...

Normalno je da ce ga nekad i povuci da proba max da izvuce iz motora, kao i svakog od nas, ali valjda je svestan gde to moze a gde ne...Nekad ce pogresiti i samo je bitno da tu gresku shvati i ne ponovi je opet, i naravno da uvek koriguje dodavanje gasa jer je to najveci uzrok nesreca..

Uostalom svi mi koji prelazimo kilometre na motorima smo izlozeni velikoj opasnosti od svakojakih kretena za volanom...

Zato kacigu na glavu i pamet u glavu...

Samo napred pa se vidimo na skupovima...

• Zainteresovan, 582 postova
ma ako covek zna svoje mogucnosti mozes ga staviti i da vozi avion, ako je pametan pa zna da ne zna nece ni pokusati da poleti, budali daj rolere pa ce se ubiti.

BRAVO DRUZE!!!! Takodje reci mog oca....

P.S. Nadam se da se niko nece uvrediti zbog moji predhodnih postova, nista zlonamerno nego samo da pojasnim neke stvari...

• Podržavam 1

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

KAWA ZX-10R '06., 2 zuba veći zadnji lančanik i samo po gasu, pa ko pre stigne, pamet il' prirodna selekcija! U toj Kawi je svaki cilindar sportski od po 250ccm kako i kaže naslov teme.

A može i ozbiljniji pristup temi, XT-660 (x ili r) je sasvim korektan predlog.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja