Ultralaki 4 Napisano Avgust 1, 2025 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sremcica Motocikl: BMW R 310 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim treba mi mala pomoc Imao sam pex zalomio se kljuc u bravi na mojoj Honda CTX 700 .Radi se o crvenom kljucu imam i sa crnom plastikom rezervni mada ne kontam koja je razlika.Pola kljuca je ostalo u bravi a pola na samoj plastici .Iz Sremcice sam ko moze da mi napravi novi u Bgd. Cukarica bi bilo idealno.Unapred hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2180 Napisano Avgust 1, 2025 Drug član, 1627 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim treba mi mala pomoc Imao sam pex zalomio se kljuc u bravi na mojoj Honda CTX 700 .Radi se o crvenom kljucu imam i sa crnom plastikom rezervni mada ne kontam koja je razlika.Pola kljuca je ostalo u bravi a pola na samoj plastici .Iz Sremcice sam ko moze da mi napravi novi u Bgd. Cukarica bi bilo idealno.Unapred hvala Pozdrav Bravar Ristić ZemunBravarska Radnja Ristic Bravarska Radnja Ristic - Google Suche G.CO Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...