Ultralaki 4 Napisano Petak u 12:07 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sremcica Motocikl: BMW R 310 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim treba mi mala pomoc Imao sam pex zalomio se kljuc u bravi na mojoj Honda CTX 700 .Radi se o crvenom kljucu imam i sa crnom plastikom rezervni mada ne kontam koja je razlika.Pola kljuca je ostalo u bravi a pola na samoj plastici .Iz Sremcice sam ko moze da mi napravi novi u Bgd. Cukarica bi bilo idealno.Unapred hvala Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2009 Napisano Petak u 12:34 Drug član, 1519 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim treba mi mala pomoc Imao sam pex zalomio se kljuc u bravi na mojoj Honda CTX 700 .Radi se o crvenom kljucu imam i sa crnom plastikom rezervni mada ne kontam koja je razlika.Pola kljuca je ostalo u bravi a pola na samoj plastici .Iz Sremcice sam ko moze da mi napravi novi u Bgd. Cukarica bi bilo idealno.Unapred hvala Pozdrav Bravar Ristić ZemunBravarska Radnja Ristic Bravarska Radnja Ristic - Google Suche G.CO Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...