Tecaub 51 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: Zna li neko koliko kubika i koliko KS ima to motorce.Kako ce da prodje tehnicki,ako se ne cacka nista? Lako ima blokadu ispod sedista, procitaj predhodne postove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12455 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Ne silazi, 2935 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citam ja svasta.Nacice se neki mudrac u komitetu za saobracaj ili sl. merice kubikazu.Sa 50ccm 120km/h tesko Tomos 15slc imao je 6ks isao 85 km/h.poredjenja radi.Moj Peda Connect ima 10 ks ide 100km/h. Promenio pre 21 sati član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 34 Napisano pre 19 sati U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Citam ja svasta.Nacice se neki mudrac u komitetu za saobracaj ili sl. merice kubikazu.Sa 50ccm 120km/h tesko Tomos 15slc imao je 6ks isao 85 km/h.poredjenja radi.Moj Peda Connect ima 10 ks ide 100km/h. Ti isti mudraci nek uporede nas zakon sa evropskim, gde u vecini zemalja sa Am/ B kategorijom moze da se vozi i 125cc Meni za po gradu ne bi trebao lazni 49cc da mogu da uzmem i vozim 125cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12455 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2935 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tome sa 125ccm da vozim na B smo se nadali jos kad sam ja bio mlad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 325 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan A da nepricamo o tome da u vecini zemalja cak ni tablice netrebaju do 49ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12455 Napisano pre 8 sati Ne silazi, 2935 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli nista od tog zadovoljstva. Pitanje kubikaze pojedinih modela ostaje.Kao i moguci problemi na tehnickom. Mada ja vozim skuter bez katalizatora,i tu su moguci problemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...