Biker Q 1689 Napisano pre 6 sati Drug član, 1744 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Gordak985 je napisao: Ne znam odakle ti to. Mislim da mu je pogrešno da prodaje tek razrađenog snajpera i da kupuje kristala. Snajperu treba vizir, kristalu treba cdi, isto ulaganje a gubi na preprodaji i ima i registraciju, i čekanje, i prvi servis maltene odmah po kupovini... A on svakako treba da polaže za A ove godine, ako opet ne smisli izgovor A onda je ok, konj je iz prakticnih razloga nije inace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4205 Napisano pre 6 sati Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma konj je i inače, al' to nije tema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5rovic 7 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, KeleSD said: Ja sam pre par dana provozao motor i merio na ravnom, na satu je blizu 70, a preko GPS-a doduse gmaps ide tacno 55-56KM max, osecam da se gusi i da moze dalje ali je pod blokadom. Da li je moguce da je toliko taj analogni neprecizan, ili ima odstupanja velika od slucaja do slucaja. Kod mene laže za neki 10km/h, sa blokadom mereno GPS-om išao 54 max, na satu oko 65. Od kad sam skinuo blokadu brzinomer retko gledam bitno je da automobili sad mogu da mi ga duvaju ne mogu više da mi se uguraju sa leve strane na semaforu ni da me agresivno obilaze po gradu . Promenio pre 5 sati član 5rovic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1689 Napisano pre 5 sati Drug član, 1744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako km sat radi? Mislim sajla ili kabal? Ne pitam zbog brzine nego zbog ovih obaveznih servisa po predjenim km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5rovic 7 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Biker Q said: Kako km sat radi? Mislim sajla ili kabal? Ne pitam zbog brzine nego zbog ovih obaveznih servisa po predjenim km. Nisam siguran, ide gumeno crevo sa leve strane negde iz sata do glave točka. Promenio pre 5 sati član 5rovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1689 Napisano pre 5 sati Drug član, 1744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze on znaci da zadrzi garanciju uz moje zamene ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4205 Napisano pre 5 sati Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Biker Q said: Kako km sat radi? Mislim sajla ili kabal? Ne pitam zbog brzine nego zbog ovih obaveznih servisa po predjenim km. Sajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...