mitjaict 21 Napisano juče u 18:17 U prolazu, 76 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Koke said: Bravo , to je to znaci, vozio sam se sa detetom i def, se gusi sa blokadom Pa normalno jer je limitiran broj obrtaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 022 3 Napisano pre 12 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Sijamski_Mrmot je napisao: Da razresimo dilemu za novije serije. Ide AC DCI. Na kraju sam uzeo ovaj crni sa zelenim dzekom u ovl.radnji. CDI sa Temu koji sam dobio na poklon (onaj sa 4 prekidaca za stelovanje br obrtaja) nisam uspeo da namestim tako da se pali bez 10 verglanja i da se ne gasi u leru. Ovaj "original" sam samo prikljucio i sve radi kao podmazano, upalio na prvi pritisak dugmeta i radi normalno. Koliko si platio taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 70 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Igor 022 je napisao: Koliko si platio taj 1500din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6185 Napisano pre 10 sati Drug član, 1450 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan I ja merkam jednog Snajpera za svekra, vidim da ste uglavnom zadovoljni. Još ako uspem da ulovim novi model. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djukass 11 Napisano pre 7 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je presao 7000km nema kvara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 70 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Djukass je napisao: Moj je presao 7000km nema kvara Sve fabricki, gume, lanac, zupcanici...? To je onda bas lepo za znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 70 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, nakon zamene CDI/skidanja blokade ovo je MOTOR... Ogromna razlika ukretanju, ubrzanju, zvuku samog motora... Na jako kratkoj distanci ocas posla 70kmh a gas nije jos presao pola u 4toj (gradska ulica i saobracaj, nisam smeo jos da zavrnem a po gradu mi i ne treba brze), na uzbrdici 2 i 3 brzina prima jos gasa ne vuce se kao obicne 50tice (ili kao sa blokadom, da je "na izdisaju") Sad tek ZAISTA razumem svo uzbudjenje oko ovog malisana Promenio pre 6 sati član Sijamski_Mrmot Dopuna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djukass 11 Napisano pre 5 sati U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sijamski_Mrmot je napisao: Sve fabricki, gume, lanac, zupcanici...? To je onda bas lepo za znati Da... Samo svecica i ulje redovno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 70 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Djukass je napisao: Da... Samo svecica i ulje redovno.... Hvala za podeljeno iskustvo! Svecicu sam svakako zamenio vec posle 100km za kvalitetniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeleSD 2 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Sniper x50 Prijavi odgovor kao problematičan Hej drugari snajperisti, samo da vas sve pozdravim i pohvalim na ovom forumu i temi Od proslog leta sam vlasnik Pede Snipera, presao oko 1350KM do sad, prezadovoljan sam kako se ponasa. Nisam jos skinuo blokadu, to cu na 1500KM, inace sam sklapao masinu iz kutije i sve servise do sad radio licno, makinica je super za grad ali cak i za medjugradsku voznjicu (Smederevo-Kosmaj) Promenio pre 2 sati član KeleSD typo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 70 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, KeleSD je napisao: Hej drugari snajperisti, samo da vas sve pozdravim i pohvalim na ovom forumu i temi Od proslog leta sam vlasnik Pede Snipera, presao oko 1350KM do sad, prezadovoljan sam kako se ponasa. Nisam jos skinuo blokadu, to cu na 1500KM, inace sam sklapao masinu iz kutije i sve servise do sad radio licno, makinica je super za grad ali cak i za medjugradsku voznjicu (Smederevo-Kosmaj) Super ako si izdrzao sa bloladom 1500km Ova zadnja slika, za sta je usrafljen nosac telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KeleSD 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Peda Sniper x50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Super ako si izdrzao sa bloladom 1500km Ova zadnja slika, za sta je usrafljen nosac telefona? Haha, eto izdrzao nekako, hocu bas lepo da ga razradim prvo... E, usrafio direktno na prednju masku tu, stavio ispod malo siru podlosku. Kupio taj nosac u wobyhouse, i iznervirao se sto nisam mogao odmah da ga usrafim na retrovizor, i uzeo busilicu... i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...