Koke 2 Napisano Četvrtak u 15:30 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova godina , jos neki sraf , pa cu ga montirati , za sad ok izgleda ni veliki ni mali, korektan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 24 Napisano Četvrtak u 16:03 U prolazu, 69 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Koke je napisao: Srecna Nova godina , jos neki sraf , pa cu ga montirati , za sad ok izgleda ni veliki ni mali, korektan. Srecna novalepo izgleda od koliko je lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 2 Napisano Četvrtak u 16:11 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 35l, dolazi rastavljen, mora da se sklopi. Promenio Četvrtak u 16:12 član Koke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 19 Napisano Četvrtak u 16:26 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, ovaj mi se svidja! jedva cekam da vidim kako ce sa legne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 19 Napisano Petak u 11:38 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 12. 2025. at 20:47, Sijamski_Mrmot je napisao: Razmisljao sam o bisagama, lepse su a jedina mana je sto i njih ne staje kaciga... A ovo sto sam pomenuo. Hocu da probam napred ispred sedista na onaj metalni nosac snajperov da namontiram ovako nesto Narucio sam torbicu, slikacu kad stigne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 2 Napisano pre 9 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 19 Napisano pre 8 sati U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je kofer, moze cak i da prodje na snajperu problem je zapravo (po meni) sto zbog sedista kofer mora bas bas nazad da ide i onda "visi" daleko iza... Ali ovo je prvi kofer veci od 30l koji sam video da stoji pristojno da moze 5cm unazad bio bi perfektan! Veliko hvala za slike! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donspiridon 20 Napisano pre 8 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: zitoradja Motocikl: kymco visa r Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova i uzdravlje da sluzi kofer kao i mahina naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 24 Napisano pre 8 sati U prolazu, 69 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova, lepo koferce cini mi se da je malo vise od 35l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 2 Napisano pre 4 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama svima , ovako ima jos prostora da se steluje kofer napred -nazad , ali je malo zajebano trebaju da se pogode rupe i drzac , ne moze bas da bude savrseno , za sada cu ovako , ako ima potrebe pomericu jos malo unazad , sutra cu da slikam kako izgleda ispod one postave mislim na raspored rupa i srafova , plastika nije meka sto je za pohvalu, ima problem kad se povuce unazad imam utisak kao da visi na pola , ovako je drzac malo preko pola korpe i deluje stabilno. Generalno za taj novac pristojan kofer, staje kaciga i jos ponesto ,mozda i jos jedna manja , slikacu pa saljem sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 2 Napisano pre 4 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam i navlaku za sediste nekih 300din , pogodio sam velicinu , nije losa ali malo klizava videcemo kako se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 7 Napisano pre 3 sati U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Koke said: Kupio sam i navlaku za sediste nekih 300din , pogodio sam velicinu , nije losa ali malo klizava videcemo kako se ponasa. Moze slika ili link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, mitjaict je napisao: Moze slika ili link https://share.temu.com/1yDMZPXXhtB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...