Surb 66 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Beogradu mogu da narezem jos jedan kljuc za Suzuki motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan drugar mi je pravio ključ u 22.0ktobra ulici u Zemunu,mislim da se radnja zove Ristić,pa ako nigde drugde,probaj tamo,on je bio zadovoljan uslugom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narezivao kod Elezovica, Bul kralja Aleksandra, iznad Depoa 30 m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz suzukija dobio i dva rezervna ključa koji su na izgled potpuno isti ali ipak različiti i ne upotrebljivi. Savet- idi motorom i proveri- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ugao 29. nov. i Cvijiceve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 13, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan drugar mi je pravio ključ u 22.0ktobra ulici u Zemunu,mislim da se radnja zove Ristić,pa ako nigde drugde,probaj tamo,on je bio zadovoljan uslugom Sve pohvale za ovu radnju! Ja sam narezao tamo i stvarno su dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugao 29. nov. i Cvijiceve Baš taj, Ključevi PETKO Bul. Despota Stefana, 68c 011/2761-445 Radi i kodirane ključeve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ugao 29. nov. i Cvijiceve Baš taj, Ključevi PETKO Bul. Despota Stefana, 68c 011/2761-445 Radi i kodirane ključeve I moje pohvale za ovu radnju, i ja sam iskopirao 2 za hondu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narezivao kod Elezovica, Bul kralja Aleksandra, iznad Depoa 30 m I ja radio kod njih za Pegaso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kol'ko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam , bilo je oko 300 din, +,- 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, 300-400 dinara. Uglavnom nije bilo skupo. Preteče me Gaya. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan A kol'ko para? Pa imaš broj telefona, raspitaj se konkretno za šta ti treba kopija ključa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Februar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...mrzi me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8628 Napisano Februar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo teme, malo je stara, ali ima podataka http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8011.msg102845#msg102845 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala narode.; Dolazim na sajam pa cu da narezem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da preporucim bravarsku radnju Elezovic. Ljudi su izuzetno korektni, spremni za saradnju i veoma strucni. Takodje, ispostavilo se da su bitno jeftiniji od nekoliko drugih radnji koje sam kontaktirao. Ovo je moje misljenje, ne poznajem te ljude i ovo nije reklama u pravom smislu te reci, vec drugarska preporuka. Znam da dizem temu iz mrtvih, jedina je koju sam nasao kroz pretragu i na koju mogu da se nadovezem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinije narezivanje kljuceva je kod Kalenic pijace u njegosevoj. Mislim da sam prosle godine platio 150 din(imao sam blanko kljuc). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Maj 10, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja sam mislio na kljuc od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Dingospo 7 Napisano Januar 11, 2022 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam pre neki dan dok sam pakovao motor da prezimi...precvikao kljuc od NC750x. Ima neki tanak vratic od dugackog kljuca. Nebitno. Odem kod Elezovica i rece mi covek 4000rsd za kljuc. Ajde de...odvojicu se od tih para jer mi treba kopija, za koju bih priveskom nakacio glacu starog kljuca jer ima RFID chip. Jbg, sad citam ove komentare o narezivanju od 350 rsd i slatko se nasmejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6054 Napisano Januar 11, 2022 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Marka, reci da sam te ja poslao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Maj 29, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 1. 2022. at 19:29, Arakis je napisao: Jel ovo jos uvek aktuelno .. Elezovic Marko i sl.. Kod Petka ne mogu jer nam se radno vreme poklapa a obavezan dolazak motorom .. Pukao mi kljuc od pčelice sad kad sam bila u Banja Luci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17443 Napisano Maj 29, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2411 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, GR 46 je napisao: Kod Petka ne mogu jer nam se radno vreme poklapa a obavezan dolazak motorom .. Zovi Branu, on radi tu pa se dogovarajte, meni je radio i posle radnog vremena 063 80 30 935 Promenio Maj 29, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre jedno dve godine rezao u Immo centru na Novom Beogradu, gore na spratu. Radio sam kljuc za Suzuki Freewind. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...