milosevbrt 3 Napisano Sreda u 13:25 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz kupio sam pre 4 meseca Pedu Pro XT 2024. godiste, prezadovoljan. Jedna mala zamerka je sto mi nocu vozaci stalno blicaju jer su farovi bas jaki i beli. Ja sve vidim na par stotina metara cak na kratkim svetlima, hteo bih da spustim ali uvidom ispod kontrolne table nisam nasao kako. Na yt nema nista, a gledao sam video sa kawasaki ninje jer je ovaj motor kopija njega, i nije slicno. Pomoc? Ako treba slikacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3481 Napisano Sreda u 13:40 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da pitaš tamo gde si je kupio? Ozbiljan sam. Mislim, to je elementarna stran na svakom motornom vozilu kome ke dozvoljeno da učestvuje u saobraćaju, morao bi to da imaš u korisničkom uputstvu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 932 Napisano Sreda u 16:46 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Podesen "preload" amortizera prema tvojoj tezini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11836 Napisano Sreda u 19:22 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas LED far to bljesti svuda.Cim vidis na par stotina metara sa oborenim svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...