Mc SREMac 1146 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je Vase misljenje o ovom aparatu, koristio bi se samo i iskljucivo za snimanje utakmica jednog nizerazrednog seoskog fudbalskog kluba sto su u obavezi po nekom pravilniku FSS, znaci ne treba im nista specijalno, samo da se postavi neko malo okrece levo desno i to je to....i Nikon d7000 i Tamron 17-50mm 2.8 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Uz ovo dobijate i punjac, bateriju, memorijsku karticu sa adapterom. Apsolutno sve sto je potrebno za pocetak fotkanja. Prodajem navedeno telo i objektiv u odlicnom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 858 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali proveri, mislim da ovaj aparat ima neko ograničenje trajanja videa koji može da snimi. Ne znam koliko je dobro rešenje za to što tebi treba. Sa strane to što je ovo dosta mator aparat, pitanje je i kvaliteta videa koji daje. Promenio pre 14 sati član Sveti Atila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 31 Napisano pre 11 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj konkretno ima 20 min ogranicenje, a vecina DSLR-ova snima do 30 min. Mozda je bolje uzeti neki stariji kamkoder koji snima u full HD rezoluciji. Ako bi se kupio Canon DSLR, mozda bi mogao da se ubaci Magic Lantern koji bi nakon 30 min automatski ponovo pokretao snimanje, ali se verovatno izgubi par sekundi u tom procesu. Treba proveriti i koji modeli podrzavaju automatsko ponovno pokretanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6252 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1712 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan To sa ograničenjima je odavno skinuto. Ako je video tema, Nikon je pogrešan odgovor. Canon ili Sony. Kamkoder ili neki slabiji model, tipa R7 za Canon. Edit: Znam pravu igračku za to, imao kao treće telo, radi top, baš za ovo. Canon XC10 Promenio pre 10 sati član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 31 Napisano pre 10 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Uskoro stize Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostavio komentar s obzirom na telo sa objektivom iz oglasa. Pretpostavljam da im je R7, a tek XC10 van budzeta. Drugar ima R6 Mark II i ima ogranicenje koje zavisi od fps-a u kojima se snima. Po meni treba obratiti paznju i na taj aspekt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...