ronny 58 Napisano pre 3 sati U prolazu, 88 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi. evo imam 125 trophy iz 71 god. motor ima 4900 km ali posto je 40 godina stajao u frgicu se nakupilo svega i svacega sto je pojelo sve unutra. e sad ima raznoraznih firmi koje nude razne karburatore pa me zanima jel ti korejski ista vrijede ili da se nastavim mucit sa ovim starim sta imam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 278 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pa teško da tu baš može mnogo da se bira, nemam baš mnogo iskustva ali onom što znam, ako stari ne možeš da rešiš a postoji nov karburator koji ne košta milion, uvek vredi rizika. Baci neku sliku motora btw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 58 Napisano pre 2 sati U prolazu, 88 postova Prijavi odgovor kao problematičan sutra cu ga poslikati. malo sam ga obnovio i ispolirao. nista puno nezelim cackati. neka se vidi da ima 54 god ko i ja. . hahaha. ovi karburatori su inace korejski pa cu vidjet ustvari dal ce htjeti raditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 58 Napisano pre 2 sati U prolazu, 88 postova Prijavi odgovor kao problematičan inace cena mu je 36 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 278 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da razmišljaš onda, nov se i našteluje ako treba, bar znaš da je sve na njemu ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 58 Napisano pre 2 sati U prolazu, 88 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao bi ja starog da ustelam al su dizne jako lose a plovak se razdvojio na lemu. tak da nista od njega jer djelova za reparaturu nema. usto je i puno nagrizen unutra. palio sam ga i napravio je nekoliko puta trt trt trt i to je bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...