boky327 555 Napisano Jul 19, 2025 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Drugar je krenuo put Grcke na Transalp-u 700, vec u Vranju se desio peh. Izgleda da je hladnjak busan, prosipa antifriz. S obzirom na okolnosti smjestaj za veceras ce potraziti u Vranju. Put ovako ne moze nastaviti pa je potrebna sanacija hladnjaka. Da li neko od forumasa poznaje nekog u Vranju ili okolini ko bi to mogao rijesiti? Dolazi u obzir i da se sutra vrati za Nis ako treba. Ostavicu ovdje i njegov br. +38766193050 Dragoljub A sve vase savjete i prijedloge u temi cu mu proslijediti. Hvala Ps nadam se da nisam omasio kategoriju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14515 Napisano Jul 19, 2025 Ne silazi, 3176 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 Možda može da pomogne, možda zna nekoga... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 460 Napisano Jul 19, 2025 Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Nis Motocikl: ..... Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam iz Nisa,ne znam nikoga ko moze da pomogne oko krpljenja hladnjaka Ali Ako treba bilo koja druga pomoc tu sam.evo moj broj +38162787747 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 555 Napisano Jul 19, 2025 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 600S, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uspio je drugar da se snadje, nasao je u Vranju majstora, sutra skidaju hladnjak, a nasli su i ko ce da zavari. Tako da bi problem sutra trebao da bude rijesen. Hvala vam u svakom slucaju. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 460 Napisano Jul 19, 2025 Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Nis Motocikl: ..... Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...