Jump to content

Moto Zajednica

2025 KTM 390 Adventure R

Recommended Posts

• Drug član, 1211 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Da, velika šteta što u Street modu ne može da se menja odziv na gas i stavi Offroad. Verovatno su stavili to da Indijci kada sednu sa 125 na ovo ne izginu :)

Na street se navikneš vremenom na otvorenom putu, bude ok... u gradu sam skoro iskuljučivo vozio u Off road režimu, i tada kada se zavrti preko 5.000 postaja mali huligan, ja sam prijatno iznenađen. Takođe u offroad režimu možeš malo da ga i udaviš, vuče polako već od 3.000.

450MT sam samo probao, jer sam prvo njega hteo da kupim i rekao bih da je 390 življi i agresivniji u offroad modu, daje malo adrenalina dok mi je MT bio onako linearan i dosadan, mada je aregat na MT sigurno lakši u vožnji jer drugačije razvija obrtni moment, nema tog on - off efekta. I KTM je uži i lakši što je po meni bilo presudno za odabir od ova dva.

@Gliga kad Perun planira da izbaci opremu, pre svega Rack ?

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 2230 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

@Motorcyclist Ne moze tako, nisu kompatibilni :)

@lemy

Verovatno tek tamo na prolece. Trenutno ima prioritetnijih stvari za razvoj.

Promenio član Gliga
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1211 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Urađen i prvi servis, skoro 14.000 dinara, malo Indijci jeftiniji od kineza, konkurencija:)

Sve razumem, ali stavka sprej za lanac, 500 dinara... A jutro pre servisa ja podmazao lanac :)

Za garanciju nisam saznao koliko i kako, ne znaju u servisu, ostaje misterija koliko je... Svakako verovatno ne pokriva puno toga.

Kažu, samo radi servis na vreme i ne brini za garanciju. Ja ih pitam na koliko, kažu 4.500 km. Ali u uputstvu piše 10.000 km ili jednom godišnje, odgovorim ja, a tamo muk :). 

Svakako neću menjati ulje na 10k, a ne mogu ni preći više od 5k za godinu dana, ali poražavajuće da oni ni ne znaju uslove garancije, nego onako odoka, a deklarišu se kao premijum brand...

Pozitivna stvar je što su kul likovi, nisu neki nadrkani

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

Obrnuh danas 200+km. U povratku kući sam zakačio nešto atarskih puteva i jedan lep off na Fruškoj gori. Ide to fino, mada mislim da bi se trebalo poigrati ogibljenjem. Imao sam dva momenta kada se prednji točak pobunio, a daleko od toga da sam nešto forsirao. Rekao bih da ovaj model više naginje opuštenijoj vožnji.

Odvozao sam i deo Partizanskog puta na Fruškoj. To je bilo uživanje, čak i ovako u razradi 👍

LrRdSVO.jpeg

RuAppgV.jpeg

csxx3wM.jpeg

Sledeća fotka je iz serijala "Prikaži dosadu". Motor od 400 kubika, u razradi, na autoputu...

5FcSNQ7.jpeg

Prilično rasterećen, naravno. Ostavlja mnogo vremena i prostora za kontempliranje.

@lemy Iskreno mi ne pada na pamet da se navikavam na street mod. Ne znam zašto takvo zlo od odziva ubacuju na motore. Mislim, znam naravno, ali ne da bude obavezno.

• Sviđa mi se 3

Jedna od meni dražih deonica na FG. Od Krušedol Prnjavora do grebenskog puta. Snimak je duži, cela deonica.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja