lemy 1338 Napisano juče u 07:37 Drug član, 1211 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da, velika šteta što u Street modu ne može da se menja odziv na gas i stavi Offroad. Verovatno su stavili to da Indijci kada sednu sa 125 na ovo ne izginu Na street se navikneš vremenom na otvorenom putu, bude ok... u gradu sam skoro iskuljučivo vozio u Off road režimu, i tada kada se zavrti preko 5.000 postaja mali huligan, ja sam prijatno iznenađen. Takođe u offroad režimu možeš malo da ga i udaviš, vuče polako već od 3.000. 450MT sam samo probao, jer sam prvo njega hteo da kupim i rekao bih da je 390 življi i agresivniji u offroad modu, daje malo adrenalina dok mi je MT bio onako linearan i dosadan, mada je aregat na MT sigurno lakši u vožnji jer drugačije razvija obrtni moment, nema tog on - off efekta. I KTM je uži i lakši što je po meni bilo presudno za odabir od ova dva. @Gliga kad Perun planira da izbaci opremu, pre svega Rack ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5975 Napisano juče u 11:45 (promenjeno) Advanced Member, 2230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Ne moze tako, nisu kompatibilni @lemy Verovatno tek tamo na prolece. Trenutno ima prioritetnijih stvari za razvoj. Promenio juče u 11:47 član Gliga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1338 Napisano pre 19 sati Drug član, 1211 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Urađen i prvi servis, skoro 14.000 dinara, malo Indijci jeftiniji od kineza, konkurencija:) Sve razumem, ali stavka sprej za lanac, 500 dinara... A jutro pre servisa ja podmazao lanac Za garanciju nisam saznao koliko i kako, ne znaju u servisu, ostaje misterija koliko je... Svakako verovatno ne pokriva puno toga. Kažu, samo radi servis na vreme i ne brini za garanciju. Ja ih pitam na koliko, kažu 4.500 km. Ali u uputstvu piše 10.000 km ili jednom godišnje, odgovorim ja, a tamo muk :). Svakako neću menjati ulje na 10k, a ne mogu ni preći više od 5k za godinu dana, ali poražavajuće da oni ni ne znaju uslove garancije, nego onako odoka, a deklarišu se kao premijum brand... Pozitivna stvar je što su kul likovi, nisu neki nadrkani 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5975 Napisano pre 17 sati Advanced Member, 2230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Obrnuh danas 200+km. U povratku kući sam zakačio nešto atarskih puteva i jedan lep off na Fruškoj gori. Ide to fino, mada mislim da bi se trebalo poigrati ogibljenjem. Imao sam dva momenta kada se prednji točak pobunio, a daleko od toga da sam nešto forsirao. Rekao bih da ovaj model više naginje opuštenijoj vožnji. Odvozao sam i deo Partizanskog puta na Fruškoj. To je bilo uživanje, čak i ovako u razradi Sledeća fotka je iz serijala "Prikaži dosadu". Motor od 400 kubika, u razradi, na autoputu... Prilično rasterećen, naravno. Ostavlja mnogo vremena i prostora za kontempliranje. @lemy Iskreno mi ne pada na pamet da se navikavam na street mod. Ne znam zašto takvo zlo od odziva ubacuju na motore. Mislim, znam naravno, ali ne da bude obavezno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5975 Napisano pre 17 sati Advanced Member, 2230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od meni dražih deonica na FG. Od Krušedol Prnjavora do grebenskog puta. Snimak je duži, cela deonica. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...