krlov 1 Napisano Sreda u 23:08 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa mojim Suzukijem,upitanju je Srad iz 98 godine, pali super hladan,zagrejan svecice dobre ali imam utisak da radi na tri klipa, presao je samo 37 hiljada.Takodje na oko 3 do 5 6 hiljada obrtaja pucka iz auspuha i gusi se,takodje ne osecam bas punu snagu motora. Ima li ko neki predlog sta moze biti, Bobine? nesto oko struje? goirva? Hvala unapred!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1954 Napisano Četvrtak u 18:47 Drug član, 1240 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Srad sa 30k je retka pojava. Pre ce biti da je taj turiran i da mu je dusa u nosu. Postavi fotografije, opisi ga malo detaljnije. Pa ce ti ljudi odgovoriti i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8003 Napisano Četvrtak u 19:11 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po treci put 37k Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...