NIKOLA 1 1026 Napisano Jul 14 MK Obrenovac, 589 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lično ne znam domaćine ali sam sa raznih strana čuo pohvale za ovaj moto susret . Kao najveću prednost sem skupa sem što je u Bosni gde je lepo za vožnju i jeftino gorivovidim i u lokaciji na kojoj se održava : Rajska plaza na obali Drine sa mnogo lepe prirodne hladovine , prelepom mestu za kupanje, kampovanje i rostiljanje...... Tako da Bože zdravlja gledamo se i družimo ! Ko me vidi slobodno nek priđe da se upoznamo i popijemo pivo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2987 Napisano Jul 14 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја ћу да свратим на пиво, па настављам даље за Тутин и Голију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6483 Napisano Jul 15 (promenjeno) Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, NIKOLA 1 je napisao: Lično ne znam domaćine ali sam sa raznih strana čuo pohvale za ovaj moto susret . predivna priroda , dobri domaćini , skup za primer Promenio Jul 15 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2987 Napisano Jul 15 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Можда најбоље мјесто за одржавање мото сусрета Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 47 Napisano Četvrtak u 14:09 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Od 2012. kad god sam bio u prilici isao sam na ovaj skup, mogu reci da je najbolji skup u regionu, lokacija, domacini i atmosfera na skupu je za primer, rock n roll zivi jos uvek na Rajskoj plazi. Ko nije bio ne zna sta je propustio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1598 Napisano Četvrtak u 16:25 (promenjeno) Drug član, 2048 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo odustali od Banja Luke zbog vrućina ( 290km vs 620km) i dolazimo u Bratunac. Ps: plaža i Drina su odneli pobedu ovog puta Edit: Stigao sam na skup i vec se kupao. Ovde je fenomenalno!!!! Ako imate mogućnosti nećete se pokajati. Plaža je stvarno rajska. Promenio Petak u 14:15 član bopk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...