Mihajlo7 0 Napisano Jul 13 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Trenutno vozim ktm390 duke, i obavio sam malo duzu turu njim(1500km). Sledece godine bih da predjem na nesto jace najverovatnije na cf 675nk, jako volim naked motore. Zanimaju me vasa iskustva sa kineskim motociklima i misljenje da li je moguce sa nk675 preci put od 1000km sa putnikom i koferima. I koji su koferi kompaktibilni za njega, da li je moguce promeniti sediste putnika u neku udobniju varijantu. Promenio Jul 13 član Mihajlo7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14818 Napisano Jul 13 Integrisan, 7954 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi to i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo7 0 Napisano Jul 13 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije cu to i uraditi, sto vise gledam sve vise mi se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4355 Napisano Jul 13 Drug član, 2792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio trecu generaciju NK sasvim ok motor…svakako dobar prelaz sa 390. Jedino ti koferi ne idu na naked…bočne torbe da. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo7 0 Napisano Jul 13 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan bocni koferi ne smetaju suvozacu na ovom modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...