RankoBg87 4778 Napisano Jul 11 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekoliko godina voznje auta to znaci dosta, znas kako saobracaj funkcionise, jes da kad si na motoru to mnogo drugacije deluje ali bar imas neko iskutvo. Motor se danas bira ocima i praznom glavom pa tako vecian nas se zaleti na nesto jace, prvi sam kao i neki uzeo 750ccm, jes slabiji od mt07 al je veci i tezi. Kad budes gledala opremu gledaj da bude funkcionalna a ne lapa, oprema je tu da te cuva a ne da te neko vidi kako ti lepo stoji, ima danas i takve opreme al sve je opet u oku posmatraca. Zapamti, pamet u glavu i ne pokusavaj da nekog pratis i dokazujes se, vozis svoju voznju i uzivas. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 814 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije u pitanju slabiji ili jači motor iako i to utiče. Ne znam koliko si visoka, koliko imaš kg (to ćemo ostaviti kao tajnu) i koliko si jaka, meni lično je problem visina sedišta i težina motora. Da divljaš možeš i sa 125 ili 300cc (da me Ranko ne svrsta u kategoriju “izbegavaj” ne pitaj kako znam). Imam 54 godine, do pre dve godine nisam mogla ni čučanj ljudski da uradim, najveći problem mi je bio da sa 168cm i 75 kg prebacim nogu preko sedišta. Sada imam 63kg i kada me pitaju kako sam toliko smršala obično kažem “kupi bilo šta teško 150kg i guraj ga uzbrdo - nizbrdo i shvatićeš i sama”. Treba da nadješ motor odgovarajuće visine i težine za tebe, da sediš kako tebi odgovara a to koliko ima kubika se i tako kontroliše glavom. Nosi uvek, ali uvek opremu i to u full verziji jer u početku ako ti je motor pretežak u opasnosti si od preturanja u mestu a tada ti svaki deo opreme znači i više nego što možeš da pomisliš. Iako ti u početku sve deluje nedostižno već za par meseci ćeš shvatiti da kada se opustiš uz neophodno 24/7 poštovanje motora kao mašine koja je jeste jača od tebe ali uvek samo uradi šta joj ti kažeš (iako često imaš osećaj da u njoj žive mali patuljci koji se ludo zabavljaju na tvoj račun) sve će se postaviti na pravo mesto i jednog dana ćeš priznati sebi da si postala zavisnik koji ne može bez dva točka. Svakako na forumu ima puno ljudi koji mogu da ti pomognu i uvek pre nego što nešto kupiš postavi pitanje - nema ovde pametnijih od tebe već samo puno onih koji su se više puta zajebali nego ti. I ne brini, brzo ćeš nas stići u tome Kacigu na glavu, osmeh od uveta do uveta i da ti što pre vetar postane stalni stanovnik u glavi. A za koju nedelju vidimo se negde na ulicama grada Čikaga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 304 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je rekao @RankoBg87 Dobro je sto imas iskustva u saobracaju,pazljivo sa tim cp2 I srecno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 814 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Za početak, izbjegavati Gordanu. Sledeće, ne slušati ni Ranka ni mene. Sledeće, ne slušati ni pola ostalih članova foruma, to sve ludo k'o struja. Ma najbolje ne slušati nikoga ovde!Ccc, sad znam zašto nema tih čokoladnih bananica Inače Peppermint se ne skida sa svoje makine od kad je uz pomoć podešavanja amortizera uspela da dohvati konačno zemlju pa je jako lenja kad je pisanje u pitanju ali sam uvek tu za dugačkeeee (zapamtila sam ti ovo Ranko) odgovore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 11 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise reakcija Pa sta sam pogresno rekao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 814 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vise reakcija Pa sta sam pogresno rekao? Ništa Dugački su da mreš od početka do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 11 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce taj ce da cita tako da sve to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...