Jump to content

Moto Zajednica

Početnica bez motora

Recommended Posts

• Drug član, 2495 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ako imas nekoliko godina voznje auta to znaci dosta, znas kako saobracaj funkcionise, jes da kad si na motoru to mnogo drugacije deluje ali bar imas neko iskutvo.
Motor se danas bira ocima i praznom glavom pa tako vecian nas se zaleti na nesto jace, prvi sam kao i neki uzeo 750ccm, jes slabiji od mt07 al je veci i tezi.
Kad budes gledala opremu gledaj da bude funkcionalna a ne lapa, oprema je tu da te cuva a ne da te neko vidi kako ti lepo stoji, ima danas i takve opreme al sve je opet u oku posmatraca.
Zapamti, pamet u glavu i ne pokusavaj da nekog pratis i dokazujes se, vozis svoju voznju i uzivas.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Mislim da nije u pitanju slabiji ili jači motor iako i to utiče. Ne znam koliko si visoka, koliko imaš kg (to ćemo ostaviti kao tajnu) i koliko si jaka, meni lično je problem visina sedišta i težina motora. Da divljaš možeš i sa 125 ili 300cc (da me Ranko ne svrsta u kategoriju “izbegavaj” ne pitaj kako znam). Imam 54 godine, do pre dve godine nisam mogla ni čučanj ljudski da uradim, najveći problem mi je bio da sa 168cm i 75 kg prebacim nogu preko sedišta. Sada imam 63kg i kada me pitaju kako sam toliko smršala obično kažem “kupi bilo šta teško 150kg i guraj ga uzbrdo - nizbrdo i shvatićeš i sama”. Treba da nadješ motor odgovarajuće visine i težine za tebe, da sediš kako tebi odgovara a to koliko ima kubika se i tako kontroliše glavom. Nosi uvek, ali uvek opremu i to u full verziji jer u početku ako ti je motor pretežak u opasnosti si od preturanja u mestu a tada ti svaki deo opreme znači i više nego što možeš da pomisliš. Iako ti u početku sve deluje nedostižno već za par meseci ćeš shvatiti da kada se opustiš uz neophodno 24/7 poštovanje motora kao mašine koja je jeste jača od tebe ali uvek samo uradi šta joj ti kažeš (iako često imaš osećaj da u njoj žive mali patuljci koji se ludo zabavljaju na tvoj račun) sve će se postaviti na pravo mesto i jednog dana ćeš priznati sebi da si postala zavisnik koji ne može bez dva točka. Svakako na forumu ima puno ljudi koji mogu da ti pomognu i uvek pre nego što nešto kupiš postavi pitanje - nema ovde pametnijih od tebe već samo puno onih koji su se više puta zajebali nego ti. I ne brini, brzo ćeš nas stići u tome
Kacigu na glavu, osmeh od uveta do uveta i da ti što pre vetar postane stalni stanovnik u glavi. A za koju nedelju vidimo se negde na ulicama grada Čikaga

• Sviđa mi se 1

Za početak, izbjegavati Gordanu.
Sledeće, ne slušati ni Ranka ni mene.
Sledeće, ne slušati ni pola ostalih članova foruma, to sve ludo k'o struja.
Ma najbolje ne slušati nikoga ovde!

Ccc, sad znam zašto nema tih čokoladnih bananica

Inače Peppermint se ne skida sa svoje makine od kad je uz pomoć podešavanja amortizera uspela da dohvati konačno zemlju pa je jako lenja kad je pisanje u pitanju ali sam uvek tu za dugačkeeee (zapamtila sam ti ovo Ranko) odgovore
  • Sviđa mi se 1

Nemam vise reakcija 
Pa sta sam pogresno rekao? 

Ništa
Dugački su da mreš od početka do kraja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja