Nenad2223 0 Napisano Jul 9 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Sprint Princ 125cc chopper i zanima me da li taj model ima jednu ili dve bombine? Takođe, imam problem: motor se ugasi kad zavrnem ručicu gasa skroz do kraja, a kad je malo popustim – radi sasvim dobro. I još nešto – kada otkačim jednu svećicu, motor i dalje radi isto, ništa se ne menja. Ima li neko ideju u čemu bi mogao da bude problem i kako da proverim? Promenio Jul 9 član Nenad2223 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1950 Napisano Jul 9 Drug član, 1233 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod rezervoaraje vrv smestena bombina. Prvo skini svecice, vidi da li imaju varnicu. Odvrnes stavi kabel od bombine i naslonis je na masu, metal. Zaverglas i vidis ako ima varnicu. Za gas moguce da dobija previse goriva treba videti. Proveri prvo svecice, samim tim ces videti i da li su bombine ispravne, pa da li ti kablovi probijaju negde itd... Ne bi trebalo da je za sprint 125 to skupo, bar bi trebalo da ima u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad2223 0 Napisano Jul 10 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Zarkela je napisao: Ispod rezervoaraje vrv smestena bombina. Prvo skini svecice, vidi da li imaju varnicu. Odvrnes stavi kabel od bombine i naslonis je na masu, metal. Zaverglas i vidis ako ima varnicu. Za gas moguce da dobija previse goriva treba videti. Proveri prvo svecice, samim tim ces videti i da li su bombine ispravne, pa da li ti kablovi probijaju negde itd... Ne bi trebalo da je za sprint 125 to skupo, bar bi trebalo da ima u prodaji. Postoji li šansa da je do CDI-ja? Želim da proverim sve varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1950 Napisano Jul 10 Drug član, 1233 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem. Imas temu kineska imperija pa iscitaj tamo sve o njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...