Гоша 979 Napisano Petak u 06:22 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za kod sam znao i nisam, tj mislio sam da se koristi kada se naručuje novi ključ, da se po tom broju naruči/kodira. Nisam znao da se može upaliti motor. Za papirnu verziju si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 30 Napisano Petak u 08:05 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da se dobro zavrsilo! I meni nisu objasnili bas kada sam uzimao nego slucajno video na YouTube-u. Kao mladji sam se bas ozbiljno bavio biciklizmom i na pocetku "karijere" naravno nisam imao pojma i kupio rezervnu unutrasnju za mtb a vozio drumaša. Sve dok mi se guma nije izbusila, mesecima kasnije, nisam shvatao sta sam u džepu nosio sve vreme. I tako u nedodjiji malo ispod 20km namerno do kuce gurao bajs (nikoga nisam zvao da dodje po mene) u nanulicama koje se kopcaju za pedale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...