Zarkela 2043 Napisano Jul 21 Drug član, 1285 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko pezoa sa tim bmw motorima znam da si umali generalku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7693 Napisano Jul 21 Drug član, 2134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Markone88 je napisao: Mazda kao tvoja je vec dovoljno tvrda na ogibljenju i na 17icama, nemoj mu to raditi i povecavati precnik, veruj mi. Inace, drug prodaje za mazdu ko tvoju gume i felne 19, bice drugarska cena ako te zanima, pisi Ne idem ja nista van gabarita...ova mazda se fabricki prodaje sa 17 i sa 19 , zavisi od paketa opreme . Evo, zile kupio novu sa 19... Zanima me , daj slike , cene , nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3067 Napisano Jul 21 Slow rider, 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1719 Napisano Jul 21 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu cak i da ustupim vama dvojici da je testirate na 19” @Markone88 @Darko Mihajlovic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7693 Napisano Jul 21 Drug član, 2134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Yanco je napisao: Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... Pa gotova tema... Sve si nas izneverio... Sad cemo da off-ujemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2093 Napisano Jul 21 BJB Maxi Scooter Club, 828 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Yanco je napisao: Od oglasa za kupovinu Fiata 500 do preprodaje felni i guma... S obzirom na to šta si na kraju kupio, bolje felne i gume nego fizički obračun sa Darkom... svašta bi ti rekao da nije zauzet točkovima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5531 Napisano Jul 21 Drug član, 556 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, andrej. je napisao: S obzirom na to šta si na kraju kupio, bolje felne i gume nego fizički obračun sa Darkom... svašta bi ti rekao da nije zauzet točkovima Oba su "life style" auta, po srpski ......i. Jedino je ......i onaj Fiat jer ga i najveci gay-evi voze. Samo su u dve boje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Jul 21 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zille-nbg said: Necu da mu dam drugarsku cenu, iako se mi druzimo @Markone88 Nisam na tebe mislio 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4702 Napisano Avgust 10 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2025 at 2:32 PM, Yanco said: Prva dva dana oduševljenje, već od jutros kuka kako je nezgodan da se uparkira u garažu Je l' joj lego pežo na kraju? Meni je 207 baš lep auto, i jedan od retkih koji mi se dopada u kabrio, tj. convertible varijanti. Jedino što nikako ne volem dizele, mada verujem sa hdi nema greške. Mi smo i dalje u potrazi za dobrom alfom MiTo, definitivno se odlučili da bude sa 1.4 atmo benzincem od 79KS zbog probne dozvole, bez MA komplikacija. Pre neki dan smo bili do KG da pogledamo jednog, ali nam se nije svideo. Promenio Avgust 10 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2093 Napisano Avgust 10 BJB Maxi Scooter Club, 828 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo 207, ne bi bilo problema s garazom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4702 Napisano Avgust 11 Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Au, mora menjam dioptriju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3067 Napisano Avgust 11 Slow rider, 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/10/2025 at 10:50 PM, RaS said: Je l' joj lego pežo na kraju? Meni je 207 baš lep auto, i jedan od retkih koji mi se dopada u kabrio, tj. convertible varijanti. Jedino što nikako ne volem dizele, mada verujem sa hdi nema greške. Mi smo i dalje u potrazi za dobrom alfom MiTo, definitivno se odlučili da bude sa 1.4 atmo benzincem od 79KS zbog probne dozvole, bez MA komplikacija. Pre neki dan smo bili do KG da pogledamo jednog, ali nam se nije svideo. 308 CC je dosta ozbiljniji auto od 207CC. Komforniji, bolja oprema, luksuzniji, lepši. 1.6 eHDI je bez problema. Problem na autu je 18" felna sa gumom profila 40. I dodaj na to ženu kako vozi. Zbogom spone, ramena, stabilizatori, viljuške... Vrata su ogromna, nezgodno za garaže u zgradama. Potrošnja extra, nešto oko 6L gradske vožnje, što je super ako se uzme u obzir njegova težina. Tako da videćemo, da ga malo očistim i usisam ovih dana, zatačkam neke gradske ranice pa da ide na oglas... biće zamena za Fiat 500... ili sad ima novu ideju: Wrangler ali kad je videla cenu, može i Suzuki Grand Vitara sa 3 vrata 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1719 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zasto sve zene koje voze ficu vole i wranglera? Kompleks neki sta li je? Moj ti je savet da umesto vitare pogledas outlandera. Moja zena je oduvek htela vitaru, medjutim onda je provozala vitaru i outlandera i kaze Ma kakva vitara. a da, pogresio sam za zenin odabir: fica, jimny onaj drecavi naravno, wrangler, LC Promenio Avgust 12 član Zille-nbg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 4702 Napisano Avgust 12 (promenjeno) Drug član, 767 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan idemo žena i ja ulicom, i ja je propitujem, a ovaj, a ovaj ? Je l' ti se dopada ? A ona će, beži bre, znaš da mi se ne sviđaju takvi niski, povijeni napred, k'o rakete ! Evo, recimo, šta onome fali? Gledam u pravcu u kom pokazuje, a tamo stoji parkiran A3. Pa, reko', i on je nizak bre ... Ma ne taj, onaj iza njega ! Pogledam, a iza njega parkiran doblo dostavni ... A, jbt, pa gde to, da l' si realna ? Kaže, nemaš ti pojma kakav je ženski ukus ! Sad kad razmislim, prvi pik joj je Fiat 500, a drugi Doblo ... znači, 500L. A ćeru juče obrađujem, nešto sam razmišljao, a što ti, lepo, ne uzmeš da voziš ovog našeg Fokusa dok ti ne istekne probna vozačka, pa da ti posle pazarimo neki lep auto po želji, i da ne moramo da gledamo koliko konja ima, a da tata kupi nešto drugo za nas ? Sigurno je udobniji, stabilniji i bezbedniji od bilo čega što ćemo pazariti ... još automatik, kod nas je skoro petnaest godina, znamo sve o njemu ... A ona će, pa kad je toliko dobar, vozite ga i dalje, što ga onda menjate ? Promenio Avgust 12 član RaS 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 140 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 131 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pametno dete...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15073 Napisano Avgust 12 Cool tip, 3164 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Moja cerka vec dva Juka, naravno od naseg @Zeljkamp, a ne izlazi iz mog Kodiaka... 515588532-18328459111200453-873472509363575849-n hosted at ImgBB IBB.CO Image 515588532-18328459111200453-873472509363575849-n hosted in ImgBB 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...