the_doctor 10281 Napisano Jul 7 Drug član, 1014 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Uslužan oglas za pobratima @Niksha. Fenomenalan primerak. Naslepo da ga kupite. Kontakt telefon: +381659981988 2012god 26 000km Link ka PA sa više detalja u opisu. Yamaha FZ8-SA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ8-SA, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 26000 km, Beograd. Cena 7.000 € - Motori... 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7128 Napisano Jul 7 Drug član, 1592 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Шаљем потенцијалном купцу и гарантујем за мотор као да је мој. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9178 Napisano Jul 7 Drug član, 1894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10281 Napisano Jul 11 Drug član, 1014 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moguć dogovor oko cene... Bez kofera npr. PS: Već je na vidiku drugi motor, koristite priliku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21260 Napisano Jul 11 Integrisan, 6605 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 92 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally edition Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Yamaha od ovakvih lepota linija, unikatnog dizajna i specifičnosti došla do sadašnjeg Tracera, ili mt07 koji su meni iskreno jako ružni, nekako nemaju nikakav karakter. Izvini za off, ali zaista prelep motor meni neostvarena želja - srećno u prodaji! 2 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5633 Napisano Jul 11 Drug član, 1377 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Dzoni1991 je napisao: Kako je Yamaha od ovakvih lepota linija, unikatnog dizajna i specifičnosti došla do sadašnjeg Tracera, ili mt07 koji su meni iskreno jako ružni, nekako nemaju nikakav karakter. Izvini za off, ali zaista prelep motor meni neostvarena želja - srećno u prodaji! Vanzemaljci sa tabletima umesto pravih cajgera, neka hvala. Daj mi pare za nov, ne bi ga uzela, ni jedan. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10281 Napisano Jul 11 Drug član, 1014 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Ali na ovom iz 2012 ne možeš film da pustiš? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3095 Napisano Jul 11 Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Pre par godina je dugo u oglasima stajao jedan slican beli sa malom km i nekim sitnim ostecenjem. Mnogo sam razmisljao da ga kupim, i na kraju ga ne uzeh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 253 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor je učestvovao u održavanju ovog motora, hvala Doco Ja sam sebi ispunio želju sa FZ8, želeo sam isključivo ovu boju, a sada je vreme za nešto drugo. Ko god ima neko pitanje vezano za motor, slobodno neka zove ili piše (viber, whatsapp, sms itd). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10281 Napisano Jul 25 Drug član, 1014 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj savršen primerak i dalje čeka novog vlasnika. Sadašnjeg vlasnika čeka jedan drugi savršen primerak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10281 Napisano Jul 28 Drug član, 1014 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi ko je došao da ga pogleda ga je i uzeo. Ode. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...