GingerNinja 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li možete da preporučite neki servis/majstora u blizini Bežanije/Ledina/Surčina/Blokova? Od skoro sam u Beogradu pa ne znam nikoga u blizini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3513 Napisano Jul 7 Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Tosin bunar,tik pred raskrsnicu sa Jakuba Kuburovica tzvPrilaz ulica.. 0641654413 Miloš Ljudi se ne reklamiraju ,posao koji rade, za njih to radi..Cene normalne, bez bespotrebnog marketinga i bildovanja priča i pričica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GingerNinja 6 Napisano Jul 7 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala na odgovoru! Promenio Jul 7 član GingerNinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3513 Napisano Jul 7 (promenjeno) Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu pogledaj i kod ovih kolega ide kod njih. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL @GingerNinjane bi bilo lose da se predstavis u odgovarajucoj temi ..to je pravilo foruma.Hvala Promenio Jul 7 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GingerNinja 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno! Hvala i za ovaj servis. Znaš li možda tačnu adresu onog prvog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3513 Napisano Jul 7 Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,pozovi broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 613 Napisano Jul 7 (promenjeno) Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.COM ★★★★★ · Motorradwerkstatt Čuo za njega ali nikad nisam bio iako mi je u komšiluku. Promenio Jul 7 član DonToni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GingerNinja 6 Napisano Jul 7 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @DonToni! Nemam srece za sad sa preporukama jer mi se niko nije javio pa mozda budem i testirao da vidim kakav je komsija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8031 Napisano Jul 7 Drug član, 3057 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto auto pirat na Ledinama kod okretnice. Meni je radio nesto i cini mi se ok. Tu je neka prodavnica akumulatora s glavne ulice, a oni su iza njih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerBoj 0 Napisano Nedelja u 11:00 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Trazim pouzdanog majstora za postavljanje USB punjaca i drugih zmigavaca ( za sada a mozda bude potrebno jos nesto oko elektronike ). Ispratio sam nekoliko njih i ja, posto se ne razumem u te stvari i ne zanimaju me, sam imao vise pitanja kako je bolje moglo da se napravi. Videh i Burnout na N.Beogradu isto pa ne znam kakvi su oni. Hocu nekoga ko pazi kako radi i pritom da ne izgrebe motor itd... Inace sam iz Subotice, ali me interesuje neko u okolini ko je takav ali ne mora nuzno okolina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 1002 Napisano Nedelja u 11:14 Very Funny Rider, 1142 postova Lokacija: NBG Motocikl: GS LC 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, BikerBoj said: Pozdrav svima, Trazim pouzdanog majstora za postavljanje USB punjaca i drugih zmigavaca ( za sada a mozda bude potrebno jos nesto oko elektronike ). Ispratio sam nekoliko njih i ja, posto se ne razumem u te stvari i ne zanimaju me, sam imao vise pitanja kako je bolje moglo da se napravi. Videh i Burnout na N.Beogradu isto pa ne znam kakvi su oni. Hocu nekoga ko pazi kako radi i pritom da ne izgrebe motor itd... Inace sam iz Subotice, ali me interesuje neko u okolini ko je takav ali ne mora nuzno okolina.. @Arakis Maestro lično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...