Punktmann 475 Napisano Utorak u 16:38 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo azurirao softver. I kazu ne moze da se downloada vise KS... Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 88 Napisano Utorak u 16:41 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Zvukom i nisam nešto oduševljen, tako da ću staviti neki slip on kao na svim dosadašnjim motorima. Ima to cimanje na gasu u nižim brzinama što zna da nervira. Ako se ne reši, razmišaljam o decatu definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 88 Napisano Utorak u 16:42 (promenjeno) Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan @Punktmann gde si radio ažuriranje softvera i jel ima nekih benefita? Promenio Utorak u 16:43 član Dzigibau Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6303 Napisano Utorak u 17:17 Ne silazi, 5237 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu moji utisci. Generalno, ogibljenje, odnosno upravljivost na odličnom nivou. Ukratko, rezime: Pozitivno: - Agregat se lepo ponaša na niskim i srednjim obrtajima - Upravljivost i kontrola nad motorom - Dosta opreme koja dolazi kao standardna - Cena Negativno: - Cimanje na inicijalnom davanju, odnosno puštanju gasa (tzv. cut off) - Očajna kontrola proklizavanja koja samo oduzme snagu kad i najmanje posumnja da će zadnji točak da izgubi prianjanje - Masa, odnosno raspored mase, jer je rezervoar visoko postavljen i zapremine je 24 litre. Jednom je pao u blato, digao sam ga i verovatno bih imao snage da ga vadim iz blata još jednom da je pao. Treći put bih ga ostavio u blatu dok se ne prosuši. Što se nekih standardnih stvari tiče poput zaštite od vetra i udobnosti, to nije najsajnije, ali pošto je reč o adventure motociklu koji je okrenut više ka off-u nego ka putu, stavke poput udobnosti i zaštite od vetra nisu toliko bitne. Kompletan tekst je na sledećem linku (nije još lektorisan pa ne zamerite na slovnim (typo) greškama: Voge 800 Rally - Avanturista koji ima šta da (po) kaže - BJBikers.com BJBIKERS.COM Jedan od motora koji je privukao pažnju kako zbog svojih performansi, tako i zbog relativno pristupačne cecne je Voge 800 Rally 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 475 Napisano Utorak u 17:26 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic hahaha ovde sam ga i ja 'polozio'. Kunuo sam sve dok sam ga podigao @Dzigibau preko voge global aplikacije. Pogledaj one videe sto sam ti pomenuo, zove se dashboard update. Ali nista zasad nisam primetio (samo sam upalio posle update da vidim da radi)Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6303 Napisano Utorak u 17:28 Ne silazi, 5237 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Punktmann je napisao: @Jovan Ristic hahaha ovde sam ga i ja 'polozio'. Kunuo sam sve dok sam ga podigao Meni još bio u nekom blatu pa klizao kad probam da ga dignem. Odlična motivacija da se nauči da se vozi jako dobro i da se ne pada 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8952 Napisano Utorak u 18:53 Drug član, 3066 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic ima jedno pitanje za tebe na prethodnoj strani, vrv ti je promaklo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6303 Napisano Utorak u 19:49 Ne silazi, 5237 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, živke je napisao: @Jovan Ristic šta ovo tačno znači ? Znam da je pisao da je probao ovaj motor i da mu se dopao, ali nisam razumeo da poseduje ili redovno vozi isti. p.s: Sad vidim da postoji još jedna tema o istom motoru, ne bi bilo loše da se spoje: Sagnem se ispod motora i vidim da na amortizeru piše Baltrek što je nick Diškovića. Pustim mu poruku i reče mi da je zadnji amortizer prebačen sa njegove Tenere (iz nekog razloga). Taj podatak nisu znali ni u salonu kad su mi predavali motor. Očigledno amortizer sa T7 je po dizajnu identičan kao ovaj sa 800 Rally. Iskreno, bio sam malo razočaran i da ne kažem da sam se malo iznervirao, jer mi sad test nije 100% objektivan, jer će zauvek ostati pitanje da li OEM amortizer radi identično kao ovaj zamenski. Levo na slici je original amort, desno je trenutno ugrađen. Možda i @baltrekk može malo da nam pojasni. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1180 Napisano juče u 00:14 Drug član, 1044 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Jovan Ristic said: Sagnem se ispod motora i vidim da na amortizeru piše Baltrek što je nick Diškovića. Pustim mu poruku i reče mi da je zadnji amortizer prebačen sa njegove Tenere (iz nekog razloga). Taj podatak nisu znali ni u salonu kad su mi predavali motor. Očigledno amortizer sa T7 je po dizajnu identičan kao ovaj sa 800 Rally. Iskreno, bio sam malo razočaran i da ne kažem da sam se malo iznervirao, jer mi sad test nije 100% objektivan, jer će zauvek ostati pitanje da li OEM amortizer radi identično kao ovaj zamenski. Levo na slici je original amort, desno je trenutno ugrađen. Možda i @baltrekk može malo da nam pojasni. Rešio sam da ti poremetim OEM utiske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1180 Napisano juče u 00:16 Drug član, 1044 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Info za ekipu: Napravili smo dogovor da ove godine vozim Voge 800 Rally na svim trkama i svim ADV vožnjama E sada, imat u još stvari koje smo probavali i dogovarali ali hajde da se strpimo još neki dan pa da vas iznenadimo na sajmu motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1180 Napisano juče u 00:18 Drug član, 1044 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Ne mogu ni da zamislim kako si reagovao kad si uzeo nov motor i video moje ime na ogibljenju Tipa...What the f....k!??? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 497 Napisano juče u 06:52 Drug član, 1204 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic Sad kada si recenzijama zaokružio ponudu ADV segmenta, kakva je šansa da se pojavi onaj tekst ili bar post uporedne recenzije svih tih motora koji si najavljivao krajem prošle godine? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6303 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 5237 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Rolle2010 je napisao: @Jovan Ristic Sad kada si recenzijama zaokružio ponudu ADV segmenta, kakva je šansa da se pojavi onaj tekst ili bar post uporedne recenzije svih tih motora koji si najavljivao krajem prošle godine? Velike šanse, samo da uhvatim vremena i to lepo posložim. Svečano vam obećavam da ću to rešiti do kraja sledeće nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6303 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 5237 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, baltrekk je napisao: @Jovan Ristic Ne mogu ni da zamislim kako si reagovao kad si uzeo nov motor i video moje ime na ogibljenju Tipa...What the f....k!??? Pomislio sam: gde god se okrenem u prašini, Dišković tu. Osim kad podižem motor... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1180 Napisano pre 20 sati Drug član, 1044 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jovan Ristic said: Pomislio sam: gde god se okrenem u prašini, Dišković tu. Osim kad podižem motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 475 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzigibau Čini mi se da je posle update-a mirniji na malom gasu, čini mi se da trza 50% manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 88 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan To mi kaži . Moraću da se pozabavim time. Skinuo app ali nisam ništa povezao. Ubacio samo karticu od 32 gb i vidim piše rec. reko to mi je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...