Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Vreme lose napolju a ja po obicaju prelistavam oglase na internetu i zapese mi na oko 2 motocikla cena priblizna a i predjena kilometraza........ Obadva proizvedena 2005 god. radi se o Yamahi R-1 i Hondi CBR1000RR.... Pitam sina i druga za misljenje ...a oni gledaju slike i komentarisu na koji bi "odvojili vise riba"....no mene neinteresuje to....interesuje me koliki je stvarni vek tih motora...kako su se pokazali u exploataciji na putu...mane, vrline....itd.... Voleo bih cuti Vase misljenje sta biste pre pazarili a i iskustva ljudii koji poseduju gore navedene masine..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se isto dvomio sta u toj klasi to god,ali u soluciji je bio i k6 1000.I mislim da ce odluka pasti na k6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena tog K-6 ako nije tajna...interesuje me dali je velika razlika u odnosu na ove...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 11, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena tog K-6 ako nije tajna...interesuje me dali je velika razlika u odnosu na ove...??? Tu su oni oko 7000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hondu vole sektaši, Suzuki najbolje ide, a Yamaha se najlakše proda (još ako je plava). Ma svi su savim OK u eksploataciji ako nije jahao neki manijak. Zmači gledaj vlasnika a ne motor ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda , al Suzuki je chudo , a opet znash kako kazu R1 il' nijedan... Suzuki ako ocesh performanse , a Honda ako ocesh da vozish Hondu , R1 ako ce da jurish pic** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan honda mi je nekako mala a cini mi se da si ti krupan,yamaha neudobna,k5 je verovatno vozio neko ko ne stedi motor....jeste zaebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jest da sam u 46-toj godini ali me jos uvek drze R-ovi, nejurcam ja, vise vremena provodim na putu ali jos uvek volim da osetim onu njihovu snagu povremeno bez obzira sto mi je tempo voznje daleko ispod njihovih mogucnosti.....crci cu ako budem morao da vozim 600ccm ove godine ne zato sto podcenjujem tu kubikazu nego mi nekako dodje ko "bicikl".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan honda mi je nekako mala a cini mi se da si ti krupan,yamaha neudobna,k5 je verovatno vozio neko ko ne stedi motor....jeste zaebano Odakle ti to da Yamaha nije udobna? Slobodno mogu da kazem da je od ova tri motora najudobnija R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan honda mi je nekako mala a cini mi se da si ti krupan,yamaha neudobna,k5 je verovatno vozio neko ko ne stedi motor....jeste zaebano Odakle ti to da Yamaha nije udobna? Slobodno mogu da kazem da je od ova tri motora najudobnija R1. po meni je neudobna a i sklona pregrevanju. gledao sam svojim ocima kad se model iz 2008 posle malo cepanja i dizanja na zadnji pregreje i izbaci antifriz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sve te motoriće i imao ih u posedu te generacije osim Honde koju sam vozio više puta od prijatelja Svi su dobri ali.... R1 ima manu (ili nije mana) malo kasnije razvija snagu tek iznad 8000rpm ima rupu na oko 6000rpm, leti jako greje ispod sedišta, odlično koči i jedan od najlepših R motora (ovo je subjektivno) CBR 1000rr sigurno jako pouzdan motor jako lepo upravljiv sa odličnim kočnicama, jako umeren u razvoju snage, kriva snage odlična gotovo ravna, jako je lako voziti jer je sve predvidivo, snaga kao kod R1 ili 2ks manje ali u srednjim rpm sigurno dosta više GSXR1000 K5-6 možda utisak kočnice malo vara da nije kao kod prethodna dva ali zato motor je neprevaziđen, lakoća kretanja, kriva snage kao u Honde ali malo u levo, strmija što se itekako oseća u brutalnošću motora. Odličan razvoj snage kako to uradiše nije mi jasno Koji je udobniji... To je jako individualno, svi smo drugačije građeni a sva 3 motora su drugačija, drugačije se sedi, visina sedišta, položaj nogu, udaljenost komandi volana itd. Ovo je moj utisak. Nikako nisam hteo K6 jer mi nije bio tako lep kao moja R1 ali smo se zavoleli odmah posle razrade jer je motor zaista jako dobro natrimovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan honda mi je nekako mala a cini mi se da si ti krupan,yamaha neudobna,k5 je verovatno vozio neko ko ne stedi motor....jeste zaebano Odakle ti to da Yamaha nije udobna? Slobodno mogu da kazem da je od ova tri motora najudobnija R1. po meni je neudobna a i sklona pregrevanju. gledao sam svojim ocima kad se model iz 2008 posle malo cepanja i dizanja na zadnji pregreje i izbaci antifriz Mislim da ovo nema veze sa udobnoscu motora a da greje to si u pravu.Ja sam moju bas zbog toga i prodao tj. smucilo mi se da mi butine uvek budu zapaljene. Vozio sam sve te motoriće i imao ih u posedu te generacije osim Honde koju sam vozio više puta od prijatelja Svi su dobri ali.... R1 ima manu (ili nije mana) malo kasnije razvija snagu tek iznad 8000rpm ima rupu na oko 6000rpm, leti jako greje ispod sedišta, odlično koči i jedan od najlepših R motora (ovo je subjektivno) Slazem se 100% sa ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da nema veze pregrevanje sa udobnoscu sem ako nisi ljubitelj kuvanih jaja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ako ocesh performanse , a Honda ako ocesh da vozish Hondu , R1 ako ce da jurish pic** ;D ;D ;D To je samo radi toga sto su upitanju dva simbola R1 najlakse upamte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta subjektivnih misljenja,ali iz citanja i drugih foruma ,slusanja misljenje ljudi koji su vozili sve to ,retko ko nece reci da je k6 No 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta subjektivnih misljenja,ali iz citanja i drugih foruma ,slusanja misljenje ljudi koji su vozili sve to ,retko ko nece reci da je k6 No 1. Vozio, otvaro zatvarao, i dalje mislim da se Yamaha lakše vozi , da je suzuki brutalniji ,a da je honda sa najboljom završnom obradom, (slažem se za barenje jaja ali to je slučaj i sa ducatijem 999 i 1098 pa ne vidim da se neko buni)a pošto 99% ljudi kod nas vozaju motor uglavnom po ravcu, predpostavljam da se suzukija najviše plaše ali ne smeju to da priznaju, nego kažu da nejbolje ide. Po tome biu kawa H2 750 bila najbolji motor (za kuću strave) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ...kako su se pokazali u exploataciji na putu...mane, vrline....itd.... Prenosim iskustvo osobe koja vozi k6 600,trenutno ima 26k, narvno normalne vonje bez dizanja,turiranja,krljanja... Neverovatno je da lanac nije dotezan,mozda jednom,ali ima mesta za jos,jos... Nevezano je za pomenute modele ali znam slucaj Honde 900rr ili 925rr koja trenutno ima 150k :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ako ocesh performanse , a Honda ako ocesh da vozish Hondu , R1 ako ce da jurish pic** ;D ;D ;D To je samo radi toga sto su upitanju dva simbola R1 najlakse upamte. Potvrda moje tvrdnje. ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=30781.20 Najvise volim R1, a svidja mi se isto tako i suzana GSXR. A volim i NINJU zelenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...kako su se pokazali u exploataciji na putu...mane, vrline....itd.... Prenosim iskustvo osobe koja vozi k6 600,trenutno ima 26k, narvno normalne vonje bez dizanja,turiranja,krljanja... Neverovatno je da lanac nije dotezan,mozda jednom,ali ima mesta za jos,jos... Nevezano je za pomenute modele ali znam slucaj Honde 900rr ili 925rr koja trenutno ima 150k :o koja ti je to honda 925 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki ako ocesh performanse , a Honda ako ocesh da vozish Hondu , R1 ako ce da jurish pic** ;D ;D ;D To je samo radi toga sto su upitanju dva simbola R1 najlakse upamte. Motor za plavuse jedno slovo R i jedan broj 1 toliko mogu (valjda) da upamte !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 14, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor za plavuse jedno slovo R i jedan broj 1 toliko mogu (valjda) da upamte !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ...kako su se pokazali u exploataciji na putu...mane, vrline....itd.... Prenosim iskustvo osobe koja vozi k6 600,trenutno ima 26k, narvno normalne vonje bez dizanja,turiranja,krljanja... Neverovatno je da lanac nije dotezan,mozda jednom,ali ima mesta za jos,jos... Nevezano je za pomenute modele ali znam slucaj Honde 900rr ili 925rr koja trenutno ima 150k :o koja ti je to honda 925 929 ako postji,ne znam koji je tacno model pre 954 tj. posle 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 19, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 893ccm, pa 919ccm - karburatorski, pa zatim 929ccm i 954ccm injection (oko 150ks, ali samo oko...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 893ccm, pa 919ccm - karburatorski, pa zatim 929ccm i 954ccm injection (oko 150ks, ali samo oko...) Mislim da 929 ima realnih 130 a 954 im 144 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 893ccm, pa 919ccm - karburatorski, pa zatim 929ccm i 954ccm injection (oko 150ks, ali samo oko...) Mislim da 929 ima realnih 130 a 954 im 144 konja Po podatcima koje sam ja nasao na Netu CBR 929 RR ima 152 KS, a CBR 954 RR 150 KS. Ovo se odnosi na modele za Njemacko trziste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...