Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za FlipUp kacigu muska M-L, zenska S Ili zensku touring jaknu visina 170 oko 60kg Poklanjam kome treba Ko hoce nek uplati neki sms i pice ako se nekad sretnemo. Cizme su 37 br koje su na poklon. Imaju ostecenje i zalepljene su. Vizir, retrovizor levi je sa FZ8S Cep je isto za FZ8S i N nov Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7519 Napisano Jun 15 Drug član, 2100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom je stanju go pro ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: U kakvom je stanju go pro ? Ima sitnih tragova koriscenja po kucistu, ali ekran i i optika u odlicnom stanju. Ja sam je samo 1 koristio kad sam isao na rafting i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nove h7 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5065 Napisano Jun 15 Drug član, 1559 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Brateeee, moram da pitam. Na slici gde si slikao štitnike ruku, koji je ono u pozadini skuter Kawasaki? Lici kao yamaha majesty... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jun 15 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti F12? Ili grešim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Brateeee, moram da pitam. Na slici gde si slikao štitnike ruku, koji je ono u pozadini skuter Kawasaki? Lici kao yamaha majesty... Malaguti f12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Zlatko LA je napisao: Malaguti F12? Ili grešim. Ne gresis, f12 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2167 Napisano Jun 15 Drug član, 1325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Koja je priča sa ovim sedištem koje prodajes? Trebalo bi da je bolje i udobnije od ovog sro imaš na motoru. Meni se bas svidja F800, ali je previsok za mene, pa mi je realnija opcija F650/700. Za njih kažu da je fabricko sediste bas tvrdo, pa će traženje drugog udobnijeg biti sasvim izvesno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 15 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, malitomic je napisao: Koja je priča sa ovim sedištem koje prodajes? Trebalo bi da je bolje i udobnije od ovog sro imaš na motoru. Meni se bas svidja F800, ali je previsok za mene, pa mi je realnija opcija F650/700. Za njih kažu da je fabricko sediste bas tvrdo, pa će traženje drugog udobnijeg biti sasvim izvesno Ja sam "visok" oko 173. Spustio sam motor na zadnji amortizer i na vile 5cm. Moze jos 3 da se spusti. Tako da sad dohvatam nogama pod. Nzm koliko si ti visok? Ja sam moje sediste fabricko preradio tako da mi je ovo visak. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5719 Napisano Jun 16 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, možda bih ja bio zainteresovan za sedište, ali bih morao da dođem da pogledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 390 Napisano Jun 16 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan a ja za vizir. . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Forsberg je napisao: Hmm, možda bih ja bio zainteresovan za sedište, ali bih morao da dođem da pogledam Kad god hoces, moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 275 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, VIRGO je napisao: a ja za vizir. . . Moze naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...