davidoff 27 Napisano Novembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim sa gabaritima 191/95 i kazu da je ok,nije idealno ali je ok! A sa suvozacicom, to bi vec bilo malo smesno jel da? Uf sto me vuce srce, bas me vuce! Mozda cu ko Zlaja sto kaze za njegov z750, jel mali? BAS ME BRIGA!!! Obzirom da sam ga skoro uzeo nisam uspeo da stavim suvozacicu na njega jer se moja zena boji a druga se jos nije javila pa kad saznam javljam! Ma nece ti biti mali ne boj se ja kad ga vidim i sednem na njega odmah zaboravim sve mane i nedostatke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim sa gabaritima 191/95 i kazu da je ok,nije idealno ali je ok! A sa suvozacicom, to bi vec bilo malo smesno jel da? Uf sto me vuce srce, bas me vuce! Mozda cu ko Zlaja sto kaze za njegov z750, jel mali? BAS ME BRIGA!!! Ako tebi odgovara sta te briga kako izgledas na njemu. Šta, sad svi preko 190 treba da vozimo enduro? Ja cu vala da se spakujem na Hornyja pa kako bude. Kažem ti da možeš da staneš opušteno. E samo sam primetio da je mozda polozaj menjača i nozne kočnice malo nezgodan,valjda zbog dugačkih nogu, ali vremenom i na to ces se naviknes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaus 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja u istj kategoriji (190/95), da pitam ovde,sta od nakeda da gledam,sto se dimenzija tice,da ne izgledam kao medved na decijoj bicikli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5034 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1888 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma boli te uvo, pa znas kako ja od 193-4 izgledam na Apriliji RS ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma boli te uvo, pa znas kako ja od 193-4 izgledam na Apriliji RS ;D Znam ja, kao skyrunner !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 20, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ja u istj kategoriji (190/95), da pitam ovde,sta od nakeda da gledam,sto se dimenzija tice,da ne izgledam kao medved na decijoj bicikli? Hornet ce ti biti ok,mozda i SV,CBF,Bandit,Fazer sve je stvar ukusa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaus 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hornet ce ti biti ok,mozda i SV,CBF,Bandit,Fazer sve je stvar ukusa! Pa tako sam i ja nesto mislio,samo da jos vidim utiske o svakom od tih motora i da padne odluka. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan imas temu vozili smo pa citaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje za sve! Koliko trosi HONDA HORNET 600? Zanima me i grad i na otvorenom! Veliki pozdrav za sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Od 5-11 zavisi kako ga vozis. Grad do 140 linearno & lagano, 5,6L Otvoreno isto tako 5L. Kada ga przis dize se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 22, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan hornY ziveo 100 godina i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan hornY ziveo 100 godina i hvala! Mnoooooogo je druze ! Nema sta, sta god te zanima pitaj, hornet i ja se poznajemo jako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FINE 3 Napisano Jun 22, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd - stari grad Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod dimenzija visok sam 191 a tezim nesto manje od 90 kg i mogu ti reci da mi nishta ne fali na hornetu a ranije sam vozio enduro motore eventualno bi se pozalio na polozaj stopala no skoro je zanemarljivo kad se malo naviknesh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...