Alex74 878 Napisano Jun 1 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 357 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate preporuku za nekoga ko radi reparaciju auto prekidaca laserom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14725 Napisano Jun 1 Integrisan, 7926 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Milan iz NS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 878 Napisano Jun 4 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 357 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 765 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki feedback @Alex74 ? Kako je ispalo? Koja je cena? Kako si zadovoljan?.... Hvala. Promenio pre 16 sati član matke92 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6218 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1710 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike pre/posle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 878 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 357 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispalo je dobro,ova 4 gornja prekidaca 1000 dinara,2500 klima. Radjeni su svi prekidaci da se ne bi razlikovala nijansa. Prekidaci klime su se bas bili oljustili. Nemam slike pre i posle (ustvari ove za posle bih i mogao da uslikam kada budem silazio do garaze). Evo jedne slike od kada sam kupio auto s tim sto su se posle oljustili prekidaci u stvari nabubri farba pa onda ispuca i otpadaju delovi. U svakom slucaju rade se komplet prekidaci zbog nijanse tako nije ni vazno kakvi su bili pre. Jedino sto mi na ova dva donja okrugla prekidaca nije odradio plave i crvene linije Na ta dva se i vidi kako je nabubrila farba koja kasnije pocinje da otpada. Evo nasao sam na njegovom profilu slike mojih prekidaca. Promenio pre 14 sati član Alex74 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7005 Napisano pre 13 sati Drug član, 1540 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko traje uradieni prekidac i sta se u stvari radi? Opis rada, molim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 878 Napisano pre 13 sati Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 357 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ih farba pa urezuje simbole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14725 Napisano pre 13 sati Integrisan, 7926 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Farba se pa laserski gravira. Evo kod mene radio super izgleda. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6246 Napisano pre 4 sati Drug član, 4219 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moga je bar ono crveno-plavo ofarbat.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...