lemy 1206 Napisano Maj 29 Drug član, 1167 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem laptop u dobrom stanju, kupio sam ga mislim 2015, i koristio par godina, posle toga povremeno nekoliko puta godišnje. Nedavno je stavljen nov SSD disk od 256 pošto je originalno imao običan pa dam želeo da ga malo ubrzam. Što se tiče očuvanosti, skoro kao nov je, aluminijumsko kućište, tanak. Baterija i dalje dobra, ne znam koliko može da izdrži, laptop kaže skoro 6 sati, to sigurno nije tačno, ali 2-3 verujem da sigurno može. Morao sam da kupim drugi laptop jer sam kupio drugu akcionu kameru koja snima 4k i on nije za to, do HD može da dobaci. Nije neka munja, ali može da posluži za internet, office, YouTube (do HD)... Cena neka bude 100 EUR. Nemam neki reper, ja sam polovan Thinkpad platio preko 300. Ako se neko razume i misli da je previše neka me opomene 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4713 Napisano Maj 29 Svrati cesto, 3780 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan @lemyKoji operativni program je instaliran i dok proverim sa sinom koliko vredi da li bi moglo preuzimanje u Sapcu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1206 Napisano Maj 30 (promenjeno) Drug član, 1167 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Fredi Windows 10 pro. Može preuzimanje u Šapcu, Vladimircima... Promenio Maj 30 član lemy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4713 Napisano Maj 30 Svrati cesto, 3780 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan @lemy Hvala i neka je sretna prodaja. Izgleda da ce mi mali pokloniti svoj stari laptop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...