Jump to content

Moto Zajednica

CFMoto 800MT

Recommended Posts

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT Explore

Potpuno se slažem sa @Rider000

I sa oprememom ne moze da mu pridje, 800mt tehnološki napredniji motor...

@dl minak treba ti radar mrtvog ugla, ima svakavih ludaka, a quicksh. ja sam prvog dana isključio i do sad nisam uključio...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

QS je dobra stvar ali na exploru kog sam vozio je trzao, odsecao mi snagu bez razloga, bagovao je. 

Sretoh lika letos isto na exploru, kaze bas je zadovoljan motorom, samo je QS ugasio jer ga zeza. 

Inace jedan od najlepsih motora u klasi. Mana mu je jer je top heavy samo. Deluje dosta tezi neg' sto jeste

Promenio član Rider000
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125
pre 47 minuta, dl minak je napisao:

Hvala drugari.Ako  smatrate da sve od opreme vredi onda cu vama verovati posto vec posedujete.Licno sam mislio da mi za penzos voznju ne treba quik sifter,radar mrtvog ugla...ali ako mi kazete da treba treba. Malo me zbunio voks081 sa ovim Zontesom, Nije mi se ni vizuelno svideo pa nisam probao ali 3 cilindra i ako kazes da je bolji motor od 800mt....navodis me i na to razmisljanje.

Moja preporuka ti je da ih provozaš, u Beogradu sigurno imaju oba modela testna, pa da na osnovu voznje sam odlučiš što ti više odgovara

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: V-Strom 650
51 minutes ago, VOKS081 said:

Moja preporuka ti je da ih provozaš, u Beogradu sigurno imaju oba modela testna, pa da na osnovu voznje sam odlučiš što ti više odgovara

Da probao sam 800mt,tracer 9,versys 1100,i tiger 800. Nisam zontesa jer vizuelno mi se nije svideo. Ali ti verujem da je dobar motor i mozda sam trebao da probam.Ja sam sveo na 800mt i tracer 9(3-4 god star posto je budzet do 10k)

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5141 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 5 sati, Rider000 je napisao:

QS je dobra stvar ali na exploru kog sam vozio je trzao, odsecao mi snagu bez razloga, bagovao je. 

Sretoh lika letos isto na exploru, kaze bas je zadovoljan motorom, samo je QS ugasio jer ga zeza. 

Inace jedan od najlepsih motora u klasi. Mana mu je jer je top heavy samo. Deluje dosta tezi neg' sto jeste

Šti se QS-a tiče ni ja ga ne koristim na 800MT Explore. Radi okej na naviše, ali kad god guram polugu osetim mali otpor, a to se ne sviđa i onda ga ni ne koristim. Naniže radi odlično i tu ga koristim, doduše u rasponu od 6 - 3. stepena prenosa. U 2. stepenu zna da cimne, ali i u uputstvu piše da se koristi samo od 3 - 6. stepena prenosa.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 2221 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

QS kao sto mu i ime kaze sluzi za brzo menjanje brzina, ako vozite lagano sto bi rekli penzionerski na 2-3000 obrtaja onda ga ne koristite.

Kako se pravilno koristi:

Zelite naglo ubrzanje (ispucavanje), odvrnete malo gas, podignete obrtaje na minimum 5-6000 drzite gas odvrnutim pa presaltate na gore i tako do 6 brzine ako je potrebno.

Za spustanje brzina ga koristim prilikom naglog kocenja ili ako zelim brzo da usporim, pustim gas i spustam nadole u razmacima od 1-2 sekunde ako je potrebno koristim i kocnicu.

U svim ovim situacijama qs radi odlicno

• Podržavam 1

• U prolazu, 56 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT Explore
pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao:

QS kao sto mu i ime kaze sluzi za brzo menjanje brzina, ako vozite lagano sto bi rekli penzionerski na 2-3000 obrtaja onda ga ne koristite.

Kako se pravilno koristi:

Zelite naglo ubrzanje (ispucavanje), odvrnete malo gas, podignete obrtaje na minimum 5-6000 drzite gas odvrnutim pa presaltate na gore i tako do 6 brzine ako je potrebno.

Za spustanje brzina ga koristim prilikom naglog kocenja ili ako zelim brzo da usporim, pustim gas i spustam nadole u razmacima od 1-2 sekunde ako je potrebno koristim i kocnicu.

U svim ovim situacijama qs radi odlicno

Upravo tako... od reči do reči

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Znamo kako radi QS 😀 Na konkretnom primerku, ne radi kako treba. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja