Marko86nf 39 Napisano Octobar 20 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VOKS081 je napisao: Ti se javi ako te put nanese u Podgoricu, da probaš. Što se tiče katalizatora i ja bih ga makao, ali po komentarima ljudi koji su to uradili ne mogu od buke da ga voze i vratili su katalizatore, skoro svi Hhhmmmm bzv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 51 Napisano Octobar 20 U prolazu, 78 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan za katalizator? Pa negdje sam ga priključio na autodijagnostiku i temperatura katalizatora je bila preko 450 stepeni.. još je tačno ispod zadnjeg amortizera, koji nema nikakvu toplotnu zaštitu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 39 Napisano Octobar 20 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ma bzv da je bas toliko bučan, jer i ja planiram da skinem to i kupim neki izduv, tipa sc pr. Ili šta vec ima da se kupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano Octobar 20 Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @VOKS081 evo zastite za zadnji amortizer. Na aliju ima sveeee I just found this on AliExpress: US $21.03 | For CFMOTO CF MOTO 800MT MT800 MT 800 MT Rear Shock Heat Shield Anti-scalding Guard Exhaust Pipe Protection Cover Accessories https://a.aliexpress.com/_EG40Gze 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 91 Napisano Novembar 4 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Izaslo nesto novo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3491 Napisano Novembar 5 Drug član, 1056 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su izbacili i 800 MT sa elektronskom suspenzijom- 800 MT-ES 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2152 Napisano Novembar 5 Drug član, 1480 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Al' ovo izgleda... Bruka dobro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano Novembar 6 Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga ES, lepa kombinacija boja, definitivno moj sledeci motor CFMOTO Motorcycles Benelux (@cfmoto_beneluxmoto) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 637 likes, 3 comments - cfmoto_beneluxmoto on November 4, 2025: "This is the new CFMOTO 800MT-ES... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 39 Napisano Novembar 6 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan I moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6095 Napisano Novembar 13 Ne silazi, 5141 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam da probam ES da vidim kako je CF to odradio jer baš ne volim poluaktivno ogibljenje. Samo mi se ne Tiger 1200GT Explorer koliko - toliko dopalo, dok sve ostalo što sam vozio sam jedva čekao da završim sa vožnjom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano Novembar 13 Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jovane cim ga ugrabis javljaj utiske i mene bas zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6095 Napisano Novembar 14 Ne silazi, 5141 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Sharky - Alex je napisao: Jovane cim ga ugrabis javljaj utiske i mene bas zanima Važi, nekad dogodine će to biti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano Utorak u 18:14 Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 187 Napisano juče u 10:28 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Evo na kraju sezone prodadoh stroma 650 i sada imam zimu da nabavim novog ljubimca. Isprobao sam nekoliko kandidata i izbor se sveo na dva modela. Jedan je tracer 9 kao nesto sto nikada nisam vozio ,3 cilindra,dosta snage,udoban i za dvoje ali za njega nemam budzet pa bi morao nekoliko godina star.Drugi je pogadjate cf moto 800mt sto je pametniji,logicniji i ispravniji izbor.Kada sam ga probao legao mi je odlicno.Kao moj strom samo jos jaci i pokriven svim novim stvarima koje motori imaju. Sada je akcija i cene su dobre ali bih sacekao da stigne 2026o godiste a mozda i ovaj 800 mt es ako ne bude previse skuplji. Za sada sam gledao i dvoumio se explorer ili sport pa dodati ono sto mi treba i video da iako isti agregat drugacije mapiran.E sada kod nas pise da je explorer jaci za 5 konja ali na zvanicnom cf moto sajtu pise da je sport taj koji je jaci sa 70kw.Ima li ko papire od explorera i sporta da mi resi ovu nedoumicu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b00zda 12 Napisano juče u 11:10 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Подрав,Explorer CF800-5H по папирима: 67kWSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 187 Napisano juče u 12:40 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je taj cf800-5h explorer ili sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 187 Napisano juče u 12:41 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj izvini napisao si vec.To znaci da je sport jaci malo od explorera kako stoji na zvanicnom sajtu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano juče u 15:20 (promenjeno) Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti razlika u ceni izmedju sporta i explorera igra ulogu onda nemoj ni cekati es verziju. Citam malo po netu i grupama, sport verzija ima dodatni senzor na katalizatoru koji ume da zeza, doduse to je bilo na onim starim sport verzijama sa livenim felnama. Sve u svemu isprsi se i kupi explore To sto ima sve od opreme i sto tesis sebe da ti nece trebati jako brzo ces shvatiti da je bas dobro sto imas to sve a par kilovata razlike je ja mislim samo na papiru, i dalje je to isti agregat Promenio juče u 15:23 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 39 Napisano juče u 15:38 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ako ti razlika u ceni izmedju sporta i explorera igra ulogu onda nemoj ni cekati es verziju. Citam malo po netu i grupama, sport verzija ima dodatni senzor na katalizatoru koji ume da zeza, doduse to je bilo na onim starim sport verzijama sa livenim felnama. Sve u svemu isprsi se i kupi explore To sto ima sve od opreme i sto tesis sebe da ti nece trebati jako brzo ces shvatiti da je bas dobro sto imas to sve a par kilovata razlike je ja mislim samo na papiru, i dalje je to isti agregat Pooootpuno se slažem... a i ovo sto nudi exp. biće mu malo nikad kraja šta još sve treba na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano juče u 15:45 Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupovao explore se tek pojavio i bio je samo beli, nije mi se svideo, vec me je touring sa kombinacijom boja kupio, kao da ga je pikaso crtao. Bilo je razmisljanja posle da li sam trebao explore zbog opreme ali sam se tesio time sto mi se ekran na touringu mnogo vise svidja, mislim na raspored svega, font i sve u vezi toga…. A onda sam posle godinu dana video crni explore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 51 Napisano juče u 15:47 U prolazu, 78 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, dl minak je napisao: Zdravo drugari. Evo na kraju sezone prodadoh stroma 650 i sada imam zimu da nabavim novog ljubimca. Isprobao sam nekoliko kandidata i izbor se sveo na dva modela. Jedan je tracer 9 kao nesto sto nikada nisam vozio ,3 cilindra,dosta snage,udoban i za dvoje ali za njega nemam budzet pa bi morao nekoliko godina star.Drugi je pogadjate cf moto 800mt sto je pametniji,logicniji i ispravniji izbor.Kada sam ga probao legao mi je odlicno.Kao moj strom samo jos jaci i pokriven svim novim stvarima koje motori imaju. Sada je akcija i cene su dobre ali bih sacekao da stigne 2026o godiste a mozda i ovaj 800 mt es ako ne bude previse skuplji. Za sada sam gledao i dvoumio se explorer ili sport pa dodati ono sto mi treba i video da iako isti agregat drugacije mapiran.E sada kod nas pise da je explorer jaci za 5 konja ali na zvanicnom cf moto sajtu pise da je sport taj koji je jaci sa 70kw.Ima li ko papire od explorera i sporta da mi resi ovu nedoumicu? vidi probaj Zontes-a 703 F ili tako nešto.. ima ga u kombinaciji 21-18 i 19-17 pa koji ti više odgovara... Biciklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 51 Napisano juče u 15:49 U prolazu, 78 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sharky - Alex je napisao: Kada sam kupovao explore se tek pojavio i bio je samo beli, nije mi se svideo, vec me je touring sa kombinacijom boja kupio, kao da ga je pikaso crtao. Bilo je razmisljanja posle da li sam trebao explore zbog opreme ali sam se tesio time sto mi se ekran na touringu mnogo vise svidja, mislim na raspored svega, font i sve u vezi toga…. A onda sam posle godinu dana video crni explore Nije Pikaso, nego Attention Required! | Cloudflare KISKA.COM Kiska studio, i mene je dizajn privukao, ali za te novce ima motora sa boljom ciklistikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7738 Napisano pre 20 sati Drug član, 2221 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, VOKS081 je napisao: Nije Pikaso, nego Attention Required! | Cloudflare KISKA.COM Kiska studio, i mene je dizajn privukao, ali za te novce ima motora sa boljom ciklistikom Gde ces bolji od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 187 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari.Ako smatrate da sve od opreme vredi onda cu vama verovati posto vec posedujete.Licno sam mislio da mi za penzos voznju ne treba quik sifter,radar mrtvog ugla...ali ako mi kazete da treba treba. Malo me zbunio voks081 sa ovim Zontesom, Nije mi se ni vizuelno svideo pa nisam probao ali 3 cilindra i ako kazes da je bolji motor od 800mt....navodis me i na to razmisljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2152 Napisano pre 10 sati Drug član, 1480 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 800mt je za zontesa pojam lepote. Ruzniji motor ne videh u skorije vreme, a Stroma vozim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...