rast 1311 Napisano juče u 18:03 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Novi detalji užasa kod Kokinog broda: Otac i sin vozili motore, pa jedan od njih stradao WWW.BLIC.RS Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Prijepolje - Užice kod Kokinog Broda došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je nastradalo jedno lice. Sudarili su se motocikl zrenjaninskih registarskih oznaka i putničko vozilo. Motociklista je nastradao na licu mesta. Hitna pomoć je odmah stigla, ali nesrećnom muškarcu nije bilo spasa, kaže za RINU jedan od očevidaca. Prema nezvaničnim informacijama sa terena otac i sin kretali su se na motorima, sin je prošao a otac je oštrije ušao u krivinu i udario u citroena. Ove informacije za sada nisu zvanično potvrđene. Od siline udara citroen u koji je motociklista udario se zapalio i izbio je požar. Vatru su izgasili ljudi koji su se našli na licu mesta. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3728 Napisano juče u 18:44 Drug član, 891 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da imamo kolegu na forumu koji je iz okoline Zrenjanina i da se cesto vozi zajedno sa ocem. Iskreno se nadam da ova nesreca nema veze sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6084 Napisano pre 23 sati Drug član, 2792 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Salju mi drugari vest i pitaju da li imam info, pa sam usao ovde da vidim da li ima neki info. Ne znam jos o kome se radi, jedinog koga znam da se vozao sa ocem, je doziveo slicnu stvar, nazalost. Za 1.maj mu je otac nastradao na motoru, s tim da tad nisu bili zajedno u voznji. Pokoj dusi, laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 651 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 519 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Rodom je iz lazareva a zivi u zrenjaninu Dragan Velasevic....sad sam saznao od prijatelja poznavao ga je ....saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 66 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce rodbini i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...